2777
2789

خیلی پرخاشگر شدم 

همش سر بچه هام داد میزنم اونم سر چیزای الکی 

اصلا حوصلشون رو ندارم 

الان سر درس خوندن پسرم که تو ۵ دقیقه ۶ تا درس رو باهم خونده و ازش پرسیدم و هیچی بلد نبود قاطی کردم و دستگیره ی در رو شکوندم 

خودم از رفتارم خیلی ناراحتم  

پرخاشگریم روی خلق و خوی بچه هام هم اثر گذاشته

روانشناس

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن به خودت مسلط باشی. گل گاو زبون و سنبل الطیب مصرف کن. اگه یه مدت نتونستی خودتو اصلاح کنی  ...

بارها سعی کردم خودمو کنترل کنم ولی نتونستم 

مزه ی این گیاه ها رو دوست ندارم

خاک تو سر این شهر کنن که روانشناسم نداره

انلاین تلفنی

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

شما کسی رو که خوب باشه میشناسید

نه سرچ کن

بنظرم اول کلیپهای زیادی راجع به مسائل تربیتی وکنترل خشم ببین  از داروهای گیاهی آرام بخش استفاده کن  واگه نشد آرام بخش بگیر..چکابم بده .ویتامین دی وبی ...

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا