2777
2789
عنوان

یک هفته هست سزارین شدم...

266 بازدید | 14 پست

نفخ شدید دارم 

نفخ زده به زیر سینم 

دردش طوریه که تا دیروز فکر میکردم دنده هام تو اتاق عمل شکسته یا آسیب دیده

نفس راحت نمیتونم بکشم

چه راه حلی دارید برام؟

یبوست ندارم 

عرق نعنا و زیره و... اینچیزا هم میگن نباید بخوری 

چون نوزادم زردی داره🥲

لطفا اگه راه حلی دارید بهم بگید 

براتون صلوات میفرستم

الهم صلی علی محمد وآل محمد 

عوارض بی هوشی شاید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای میدونم چه میگی

دردش از درد زایمان بدتر

تنها راهش فقط راه رفتن زیاد و ببخشید باد دادن

باد گلو چند تا بده خودت میبینی بهتر میشی

اگر معده ات کار نمیکنه آلو و انجیر خیس کن بخور

عزیزم میگن میگن رو بریز دور

بچه من زردی داشت، با میگن میگن کاسنی و شاتره میخوردم خوب نمیشد

رفتم اطفال گفت تا میتونی گرمی بخور، خرما و هرچی که شیرت زو زیاد میکنه. اونقدر شیر بده تا بیاد پایین.

منم قاووت پسته و زیره، شیرافزا ، روزی یه عالمه خرما...اونقدر خوردم، از یه جاهایی شیر نیزد بیرون باورت نمیشه...

بچه سریع زردیش اومد پایین

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
عزیزم میگن میگن رو بریز دور بچه من زردی داشت، با میگن میگن کاسنی و شاتره میخوردم خوب نمیشد رفتم اط ...

واقعا؟؟؟؟؟؟

من که پدرم دراومد از بس بهم سردی دادن خوردم

پس برم عرق نعنا بخورم

یا خدا

واقعا؟؟؟؟؟؟ من که پدرم دراومد از بس بهم سردی دادن خوردم پس برم عرق نعنا بخورم یا خدا

برو بخور

حالا زیاده روی نکن...ولی هم زردی بچه میاد پایین هم دل دردت خوب میشه

خدا خیر بده اون متخصص اطفال رو...

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

هر روز صبح ناشتا یه لیوان آب جوش شربت شیره درست کنید. شیره انگور.

بعد صبحانه ناهار شام هم قرص دایمتیکون ۱۸۰ بخورید. نفخ رو میبره

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری