2777
2789
عنوان

فمنیست..

37 بازدید | 0 پست

شما انتظارِ بسته معیشتی به علت خونریزی ای که مکانیزم طبیعی بدنتان هست از سمت پسری که اسمش رو گذاشتید دوست پسر داشته باشید

قبل از ازدواج با هزار نوع انسان در ارتباط باشید و در زمان ازدواج فقط یک جسم باشید با هزار نوع مشکلات روحی و روانی

به سمت مستقل شدن بروید و منشیِ آقای مدیر شوید

نصف مردان حقوق بگیرید و به اندازه یک مرد کار کنید و زحمت بکشید و آخر با کلمه من یک زن مستقل هستم خودتان را توجیه کنید.

نگاهِ مریض جناب رییس را تحمل کنید و در طول روز آماده باشید هرگاه حوصله جناب رییس سر رفت بیاید و با شما چند کلامی گفتگوی دوستانه انجام دهد(خودتان هم میدانید به چه قصدیست)

در مقابل حفظ خانواده و حرمت خانواده گارد بگیرید و هر روز به حاضر جوابی‌تان در مقابل پدر و مادرتان افتخار کنید و اسکرین شات آن را در فضای مجازی با افتخار و منم منم کنان پخش کنید

انواع و اقسام کلمات و جملات رکیک را به زبان بیاورید به خیال کول بودن و باحال بودن تا مورد پذیرش قرار بگیرید

بگذارید ماهم اینجا عقب مانده و امل و عقده ای و ضد زن باشیم

شما راه خودتان را بروید و ماهم راه خودمان را.

از اسلام دستورات تمکین و حجاب و پوشش و حیا و... را قبول نداشته باشید

اما مهریه را حق خود بدانید.

شبانه روز خود را باارزش خطاب کنید و بگویید من کالا نیستم

سپس از بدن خود در استوری رونمایی کنید تا شاید آراد همان پسری که جلوی کلاس زبان پیج شما را گرفت ریپلای کند.

اگر موافقت با این کثافت کاری های کنونی جامعه به معنای بروز بودن و نایس بودن و مدافع حقوق زنان بودن است

ترجیح من همینه که امثال این افراد بهم بگن عقب مانده و زن ستیز.

اتاق ۶۶/روبیکا