زیباحقیقی مدیر عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 151 عنوان اپل یا سامسونگ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 21 پست یه مدته مردد هستم برای خرید گوشی آیفون. گوشی تبلت الانم اندروید هست اما بدم نمیاد که سیستم عامل اپل رو هم تجربه کنم 1403/02/15 | 15:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیباحقیقی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 151 قطعا سامسونگ گوشیای پرچم دار سامسونگ با ایفون هیچ فرق خاصی ندارن و با توجه به اینکه ای ... بارابط کاربری شیائومی اصلا نمیتونم کارکنم هردفه میخوام تنظیمات مامانمو درست کنم دیوونه میشم
زیباحقیقی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 151 تو ایران هی مشکل داری با اپل بنظرم اگ وسعت میرسه ۲ تاشو بگیر وگرنه سامسونگ تو ایران بهتر کار ... چون نمیخوام دوتا باخودم حمل و نقل کنم میخوام ی چیز خوب بگیرم
بهاری_۳۲ عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 1144 مدلش چیه مال شما؟ بجز دوربین پوینتای مثبت و منفی دیگش چیه من A71 دارم دوربینش خوبه و اصلا هنگ نمیکنه سرعتشم عالی باطری هم خوب نگه میدارهدر کل راضی ام اما ببین عکسهای گوشی ده میلیونی با گوشی چهل میلیونی قطعا باید یه تفاوتی داشته باشه دیگه
قلب_زرد_ عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 6488 بارابط کاربری شیائومی اصلا نمیتونم کارکنم هردفه میخوام تنظیمات مامانمو درست کنم دیوونه میشم تا نسل آیفون تو ایران منقرض نشده یکی بخریه مدت باش کار کن.. مطمئن باش خوشت میادفوقشم نخاستی با همون قیمتی ک خریدی بفروشخودمم میخام همینکارو کنم
زیباحقیقی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 151 تا نسل آیفون تو ایران منقرض نشده یکی بخر یه مدت باش کار کن.. مطمئن باش خوشت میاد فوقشم نخاستی با ه ... چرامنقرض🥲
exoshey عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 303 بارابط کاربری شیائومی اصلا نمیتونم کارکنم هردفه میخوام تنظیمات مامانمو درست کنم دیوونه میشم دقیقااا جدا از اینم اصلا گوشیای با کیفیتی نیستن