یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تابلو هست دزدیده شده بوده یه بچه ۴ساله تنها باشه از گریه هلاک نشه از گرسنگی وبی اب کمکمش غش وضعف باید میکرده
بعد این دستشویی چطور میرفته لباس هاش تمیز بودن باید رد علف ها که روش خوابیده رو لباس میموند
بچه مات ومبهوت بود ولی خبری از سختی نبود
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
بعد معاینه تایید شد که دزدیده شده چون شرایط بچه به کسی که چهارروز بدون غذا و اب باشه نمیخورد
انداختن تو علفزار ک بگن اره اینجا بوده ندیدیم ی خانمه توی اینستا ف.....ال گرفته بود گفته بود دزدیدنش تا ۸ساعت دیگه برین فلان جا پیداش کنید باخانوادش صحبت کرده بود
تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد 💔 رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱