2777
2789
عنوان

زایمان سگ دیگه چه صیغه اییه

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 76 پست

اگه دوست نداری نگاه نکن عزیزم 🌹

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه کلیپ حیوان آزاری بود چی اونوقت خوشحال و راضی میشدین 

عزیرم مشکل اینه که ما حد تعادل هیچی رو رعایت نمی‌کنیم یا از این ور بوم میوفتیم یا اون ور

بعضیا مثل همینی که شما گفتی حیوان  بیچاره رو اذیت میکنن

بعضیا هم به حیوون بیشتر از آدم بها میدن

چه این تولد گرفتند برا حیوونا ،چه دادن غذا بهشون 

همین چند وقت پیش خوندم که یه سگ به بچه حمله کرده بود،خدا رو شکر تونستن نجاتش بدن 

عزیرم مشکل اینه که ما حد تعادل هیچی رو رعایت نمی‌کنیم یا از این ور بوم میوفتیم یا اون ور بعضیا مثل ...

بله توی هند یکی موش میپرسته من دیدم حتی با موشا شیر می‌خورد یکی میمون یکی گاو کسی هم با کسی کاری نداره ما عادت داریم یه چوب دستمون بگیریم هرکی مثل ما فکر نکرد بکوبیم توی سرش و نمیتونیم قبول کنیم انسان ها با توجه به شرایط زندگیشون خیلی خیلی با هم تفاوت دارنمدام به فکر تحقیر اونی که مثل ما نیست هستیم در صورتی که اونی که واسه یه حیوان ارزش قائله تا اونی که سگ رو دنبال ماشین در حال حرکت میبنده و میکشه مطمئن باش پیش خدا یکسان نیستند

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

بله توی هند یکی موش میپرسته من دیدم حتی با موشا شیر می‌خورد یکی میمون یکی گاو کسی هم با کسی کاری ندا ...

محض اطلاعت بگم هند جز معدود کشورهاست که توش اینطوری هرکس به هرکیه 

و خودشونم اصصصلا راضی نیستن از این حالت

محض اطلاعت بگم هند جز معدود کشورهاست که توش اینطوری هرکس به هرکیه  و خودشونم اصصصلا راضی نیستن ...

فعلا که میبینی یک میلیاردو خورده ای سالها با آرامش دارن کنار هم زندگی میکنن اگه مثل ما بودن یه چوب دستشون بود و مدام توی سر و کله هم میکوبیدن

محض اطلاعت بگم هند جز معدود کشورهاست که توش اینطوری هرکس به هرکیه  و خودشونم اصصصلا راضی نیستن ...

حالا شما چرا زورت اومده که اونا کاری به کار کسی ندارن و راحت دارن زندگیشون رو میکنن؟ 😄

فعلا که میبینی یک میلیاردو خورده ای سالها با آرامش دارن کنار هم زندگی میکنن اگه مثل ما بودن یه چوب د ...

با آرامش😂😂😂

رفیق هندی نداری نه؟ ولی من دارم.

زندگی شون کااااملا حالت قبیله ای داره و سر هرچیز کوچیکی، کللللی آدم از همدیگه میکشن و اصصصلا هم پلیس و قانون شون جلودار ظلم و اختلافات شون نیست عزیزم.

خودشونم اصصصلا راضی نیستن از این حالت.

اگر صلح و آرامش بود، راضی بودن خودشون دیگه 

حالا شما چرا زورت اومده که اونا کاری به کار کسی ندارن و راحت دارن زندگیشون رو میکنن؟ 😄

چون دقیقا کاری به کار هم دارن😂

و مثلاً این گروه یه نفر از گروه دیگه رو بکشه، و اینا زورشون بیشتر باشه، به جاش مثلاً ده نفر از اینا رو میکشن.

و کلا قانون و حکومت شون هیچکاره س

با آرامش😂😂😂 رفیق هندی نداری نه؟ ولی من دارم. زندگی شون کااااملا حالت قبیله ای داره و سر هرچی ...

نه ببین من کلا منظورم چیز دیگه ای بود منظورم این بود که کاری به عقاید هم ندارن نه اینکه با هم دعوا نکنن خب اینجا حتی توی شهر ما هر چند وقت یه بار یه طایفه با هم دعواشون میشه و تا چند نفر کشته نشه ول نمیکنن منظور من دعوا سر باور و عقاب بود نه اختلافات شخصی 

نه ببین من کلا منظورم چیز دیگه ای بود منظورم این بود که کاری به عقاید هم ندارن نه اینکه با هم دعوا ن ...

عقاید