2777
2789

وقتی ازار و اذیت به بچه و حیوونا و افراد پیر رو میبنیم نمیتونم تاب بیارم! چون واقعا مظلومن.. هرکی اینکارو میکنه بچه شو کتک میزنه حیوون ازاری میکنه یا با پدرمادر خودش یا همسرش رفتار بد و طلبکارانه داره و اذیتشون میکنه خدا ده برابر عذابشو بده! محتون کنه از زمین! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی نفرو میشناسم ۹تا توله سگو زنده زنده خاک کرد اینو  البته راجبش شنیدم ندیدم از اون موقعه ک شنیدم هروقت چشمم بهش میوفته تو دلم نفرینش میکنم

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

عزیزم قلب مهربون همچین نفرینی نمیکنه، اینکه خودتم برای اونا عذاب میخوای یعنی جدا از اونا نیستی، برای ...

تورو خدا شعار الکی ندین ! برا کسی که مثل حیوون بچشو کتک میزنه و... دعای خیر کنم؟ 

اینا مشکل روحی دارن رو بچه خالی میکنن حق به جانبم هستن! فردا این بچه یه مشکل داری میشه مث خودشون

بخدا من هنوز قیافه بچه جلو چشمم هست لاغر رنگ پریده وزرد با یه سوختگی بزرگ پشت دستش 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
بخدا من هنوز قیافه بچه جلو چشمم هست لاغر رنگ پریده وزرد با یه سوختگی بزرگ پشت دستش 

اونوقت یسری میگن اینجوری نگو دعای خیر کن برا همه! باشه برا همچین پست فطرتایی دعای خیر میکنیم

اونوقت یسری میگن اینجوری نگو دعای خیر کن برا همه! باشه برا همچین پست فطرتایی دعای خیر میکنیم

مادرش هم نشسته بود وسط چندتا خانوم میخورد وهر وکر میکرد 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
تورو خدا شعار الکی ندین ! برا کسی که مثل حیوون بچشو کتک میزنه و... دعای خیر کنم؟ 

بله میتونی دعا کنی خدا هدایتش کنه، میتونی دعا کنی توی آخرتش شاد باشه، کسی که آخرتش شاده یعنی توی دنیا کارهای نیک و خوب زیاد انجام داده، تو اینو می‌پسندی که یه آدمی که روحش مریضه دستش بشکنه و عذاب بکشه ولی همون امراض روحی باهاش باشه یا نه درمان بشه و آگاه بشه که کارهای گذشتش اشتباهه؟ کدوم گزینه برای خودش و ما بهتره؟

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
بله میتونی دعا کنی خدا هدایتش کنه، میتونی دعا کنی توی آخرتش شاد باشه، کسی که آخرتش شاده یعنی توی دنی ...

پس جرم و مجازات و قانون چرا وجود داره تو دنیا؟ دادگاه برا مجرما و گناهکرا دعا کنه هدایت شن😅 چرا جزایی هست؟ خدا خودشم وعده مجازات داده اونوقت بندش اینجا اومده شعار تو خالی میده.. این افکار از راحت طلبی و بیخیالی میاد مگرنه خون هرکسی به جوش میاد با این چیزا..