2777
2789
عنوان

نا امید کردن بقیه حق الناسه

86 بازدید | 13 پست

من خودم حس ششمم تاحدودی ولی کسیو تاحالا نا امید نکردم اما ازخودمم حسی نمیگیرم یکی از حس ششما خیلی نا امیدم کرد راجب کنکور اصلا دیگ دلم نمیخاد درس بخونم چون بهم گف قبول نمیشم تازه راجب مهاجرتم نصف کارامو کردم اومده می نمیری بعید میدونم فلان چقد انرژی منفی گرفتم

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینکه اعتقاد داری به این چیزا و بر اساس این حرفا زندگیتو جلو میبری ینی حق الناس خودت که به گردنِ خودته:/

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
حس ششم و از کجاتون میارید دقیقا؟؟ یعنی زندگیت رو پایه‌های احساس اون بنا شده بود؟؟؟ خواهشا یکم منطقی ...

ببین واقعا سر همون ی جمله طرف از دیروز انگیزه ندارم 

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون
معلومه دل خیلیا ناامید شدن که سرخودتم اومده جمع کنید این مسخره بازی هارو!

الان تو چی میبافی برا خودت؟ من دارم میگم حالم بده بلد نیستی حرف خوب بزنی جم کن برو بیرون 

ولش کن بابا چه حسی چه شیشمی؟برا من انقد دقیق گفت تیر ماه دو سال پیش حامله میشی هنوز دوسال و اندی گذش ...

وای اقا راس میگی؟

اینم خیلی دقیق بمن اومده میگ قبول نمیشی حالا کاش جواب نمیداد 

ميگن يه ديوانه يه سنگ رو ميندازه تو چاه كه هزار تا عاقل نميتونن درش بيارن . ولي هزار و يكمي درش مياره . سوره احقاف ايه 9 داره ميگه پيامبر (ص) علم غيب نداره . من نميدانم خدا با من و شما چه خواهد كرد . آيه 50 سوره انعام خود پيغمبر (ص) داره ميگه من نميگم خزائن خدا نزد من است . من علم غيب ندارم . فقط از هر چي بهم وحي ميشه پيروي ميكنم . پيغمبر هر موقع دلش ميخواسته نميتونسته به عالم وحي وصل بشه . بايد منتظر ميمونده كه جبرئيل بهش وحي كنه . حتي يه بار چون ان شائ الله نگفت تا 40 روز منتظر بود بهش وحي بشه ولي وحي نميومد . مثل يه تلفن يكطرفه كه نميتوني به كسي زنگ بزني . بايد منتظر بموني ببيني كي بهت زنگ ميزنن . وقتي پيامبر علم غيب نداشته اون حس ششمي دروغگو علم غيب از كجا مياره ؟ سوره اعراف آيه 188 ميگه اگر من علم غيب داشتم مال فراواني براي خودم جمع ميكردم . آسيبي هم به من نميرسيد و راست ميگه . اگر پيامبر (ص) علم غيب داشت وقتي يه سنگ براش پرت كردن جا خالي ميداد كه دندانش نشكنه . علم غيب مخصوص خداست . اين علم غيب رو در حد خيلي كم و شايد فقط تو چند مورد به پيامبرها وحي ميكنه . مثلا به پيامبر (ص) وحي ميكنه كه امشب ميخوان تو رو بكشن . فرار كن . فقط همين قدر بهش وحي ميكنه . پيامبر با اون عظمت علم غيب نداشته وي حس ششمي ها دارن . الآن قانع شدي ؟ يه مقدار آروم شدي ؟ حالا بدون توجه به اين حس ششمي ها برو براي كنكورت بخون و اينو بدون كه هر چقد كه تلاش كني احتمال قبوليت بيشتره . با حس ششم و حس شصتم هم نيست . ايندفعه بگي حس ششم ميام از پنجره پرتت ميكنم پائين . 

ميگن يه ديوانه يه سنگ رو ميندازه تو چاه كه هزار تا عاقل نميتونن درش بيارن . ولي هزار و يكمي درش ميار ...

وای دمت گرممممممممم خیر ببینی 

چشممم چشم 

اره حالم خیلی بهتر شد