ميگن يه ديوانه يه سنگ رو ميندازه تو چاه كه هزار تا عاقل نميتونن درش بيارن . ولي هزار و يكمي درش مياره . سوره احقاف ايه 9 داره ميگه پيامبر (ص) علم غيب نداره . من نميدانم خدا با من و شما چه خواهد كرد . آيه 50 سوره انعام خود پيغمبر (ص) داره ميگه من نميگم خزائن خدا نزد من است . من علم غيب ندارم . فقط از هر چي بهم وحي ميشه پيروي ميكنم . پيغمبر هر موقع دلش ميخواسته نميتونسته به عالم وحي وصل بشه . بايد منتظر ميمونده كه جبرئيل بهش وحي كنه . حتي يه بار چون ان شائ الله نگفت تا 40 روز منتظر بود بهش وحي بشه ولي وحي نميومد . مثل يه تلفن يكطرفه كه نميتوني به كسي زنگ بزني . بايد منتظر بموني ببيني كي بهت زنگ ميزنن . وقتي پيامبر علم غيب نداشته اون حس ششمي دروغگو علم غيب از كجا مياره ؟ سوره اعراف آيه 188 ميگه اگر من علم غيب داشتم مال فراواني براي خودم جمع ميكردم . آسيبي هم به من نميرسيد و راست ميگه . اگر پيامبر (ص) علم غيب داشت وقتي يه سنگ براش پرت كردن جا خالي ميداد كه دندانش نشكنه . علم غيب مخصوص خداست . اين علم غيب رو در حد خيلي كم و شايد فقط تو چند مورد به پيامبرها وحي ميكنه . مثلا به پيامبر (ص) وحي ميكنه كه امشب ميخوان تو رو بكشن . فرار كن . فقط همين قدر بهش وحي ميكنه . پيامبر با اون عظمت علم غيب نداشته وي حس ششمي ها دارن . الآن قانع شدي ؟ يه مقدار آروم شدي ؟ حالا بدون توجه به اين حس ششمي ها برو براي كنكورت بخون و اينو بدون كه هر چقد كه تلاش كني احتمال قبوليت بيشتره . با حس ششم و حس شصتم هم نيست . ايندفعه بگي حس ششم ميام از پنجره پرتت ميكنم پائين .