2777
2789

رابطمون خیلی باهم اوکی بودیم از اول قول ازدواج بهم داد میتونم برگردونم ولی میترسم ..هستین تعریف کنم

خسته از همه چیز میشه برام دعا کنید ..

کسی ک از اول قول ازدواج میده رو به چشم عشق و عاشقی نبینین طرف رو 😐

°•یا عِمادَ مَن لَا عِمادَ لَهُ°•                                                ای تِکیه گاهِ آنکه تِکیه گاه ندارد!✨                      فرنازهسـدم💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل مثل شما توی این دو سه ساله اخیر صد مورد دیدم

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

تنها چیزی ک‌میتونم بهت بگم اینه که ولش کن بره دنبالش نرو خودت تباه میشی

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

شاید بگم روزی اوایل از ساعت ۷شب تا ۵باهم حرف میزدیم همش درمورد ازدواج باهام حرف می‌زد حتی گاهی نصحیتم میکرد

عزیزدلم رهاش کن خودتو درگیر آدمای سمی نکن خیلی از این موردا دیدم تهش هیچی نیست آخر تو می مونی و یه د ...

میدونی  بخاطرایشون من ب ازمونم لطمه زدم در حالی ک خیلی تلاش کرده بودم و آدم موفقی بودم