2777
2789
عنوان

دخترم سه سالشه معنی این حرفا و خواب هایی که میبینه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 28 پست
خیره ایشالله خوابه دیگه دنبال چیزی نباش. بچس ذهنش درگیره طفلک ،کاش نمیذاشتیم با مرگش مستقیم مواجه بش ...

همیشع بیرونیم هروز پارک میبرم ، اوایل خیلی گریه میکردم منو میدید شاید تو ذهنش مونده

همه دنیام دخترم❤️
نصفه شب بیدار میشع از خواب فک نکنم دروغ بگه 

یه سوال حالا واقعا خوب مراقبت نمیکنید ؟؟ 

شاید برادرت از چیزی ناراحته 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم میگفت خواب پدرشوهر و مادربزرگ و پدربزرگم زیاد میبینن که میاد خواهرزادم نگه میداره یا همش از خواهرم گلایه میکنن 

از چندنفر پرسیدن بهشون گفته بود چون بچه رو دعوا میکنن،یا میزنه رو دستش بخاطر اونه

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

مامانم میگفت خواب پدرشوهر و مادربزرگ و پدربزرگم زیاد میبینن که میاد خواهرزادم نگه میداره یا همش از خ ...

آره دعواش هم میکنیم 😭

همه دنیام دخترم❤️
بله 

نگرات نباش برادرت خواهرزادشو خیلی دوست داره واسه همین تو خواب باهاش ارتباط برقرار میکنه فکرای بد نکن خواب فامیلتونم میخواست بهت گوشزد کنه که مراقب دخترت باشی 

تو چه کردی که دلم این همه خواهان تو شد😍                     وقتی لبخند میزنی خیلی خوشگل تری رفیق🥰
همیشع بیرونیم هروز پارک میبرم ، اوایل خیلی گریه میکردم منو میدید شاید تو ذهنش مونده

دیگه تو هم حق داشتی داغ دار بودی ولی بچه هارو باید از این جور محیطا دور کرد،به مرور زمان پرست میشه فقط بیشتر سعی کن تو محیط شاد قرارش بدی. 

یکم شوهرم سرش داد میزنه گاهی وقتا 

سعی کنید اونم با حل کنید 

با تراپیست هم صحبت کنید 

چون اموات از ناراحتی ماندگانشون واقعا ناراحت میشن 

من عموم فوت شده خواهرم تازه زایمان کرده زن زائو هم روحش پاکتره نسبت به ماها همش خواب عموم و میدید دنبال بابام میگرده 

من حس میکنم چون قبل فوتش،از هم ناراحت بودن تو دل بابام مونده و هم اینکه بچه هاش نیومدن تسلیت دل بابام شکست 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

آره دعواش هم میکنیم 😭

نکن بچست

واقعا روی ناخودآگاهش تاثیر میزاره

وقتی باهاش شوخی میکنی یا دعواش میکنی فحش ندیااا حتی به شوخی

جلوی چشمم دارم میبینم خواهرم همه بدنش میلرزه وقتی بچه خوابه...

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

نکن بچست واقعا روی ناخودآگاهش تاثیر میزاره وقتی باهاش شوخی میکنی یا دعواش میکنی فحش ندیااا حتی به ...

الهی بمیرم دیگ هیچوقت اینکارو نمیکنم

همه دنیام دخترم❤️
الهی بمیرم دیگ هیچوقت اینکارو نمیکنم

خدانکنه

فقط بخودت بیا،داییش نگرانه

نترس چیزی نمیشه،فقط بهت گوشزد میکنن همین

نصفه شب بیدار میشع از خواب فک نکنم دروغ بگه 

میدونم عزیزم ولی میگم اگه جلوش راجبش خیلی حرف بزنید یا هی بگید خب دیگه چیا دیدی و اینجور حرفا بچه ممکنه کم کم سناریو های ساختگی تو ذهنش بسازه