2777
2789
عنوان

برنامه روزانه یا ماهانتون چیه؟🌝

233 بازدید | 21 پست

منظورم کارهاییه که نشون میده به خودتون اهمیت میدین

در طول روز برای خودتون چه کارهایی انجام میدین؟ 

مثلا باشگاه روتین پوستی مو مدیتیشن....

بگین ازهم ایده بگیرین

فلن اک اصلیم بن شده خودم نظرنمیدم

ولی سی سی های عزیز شما مرام بزاریدنظربدین🦥

،

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیدار شدن ول چرخیدن گوشی بیکاری بیکاری بیکاری

خوابیدن خوردن بیکاری بیکاری بیکاری

بعد یه مدتم هم غدام بهم میریزه هم خوابم 

پر خور میشم پر خواب میشم بع کم خواب میشم و کم خوراک 

کلا اسکلم

وقت ندارم.

برم سرکار، بیام خونه، استراحت، آشپزی، خونه داری، معاشرت و وقت گذاشتن برا دخترم و دوباره خواب.

فوقش میرسم یه ضدآفتاب بزنم. رژیممو رعایت کنم. با اپلیکیشن چندتا نرمش سبک برم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
من قبلاً روز درمیون باشگاه و بیرون رفتن و خرید و دانشگاه  اما الان چهل روز که فقط بچه داری میک ...

ببخشید چندسالتونه 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

فعلا بیکاری مطلق 

خواب میمونم همش ب کارام نمیرسم اعصابم خورده ک از روتین دور شدم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!