2777
2789
عنوان

با خانواده همسر اومدیم مسافرت خونه یکی از اقوام. بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 62 پست
بخدا گفتم راحت نیستم اما باز مگه پایین چقد جا داشت ۴نفر بخوابیم ولی باید ب زور همین کارو میکردم

بله باید می گفتید، مادرشوهرتون می رفتن بالا.می گفتید مامان شما پیش همسرتون باشید.

به همه آرزوهام قول رسیدن دادم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتاق اضافی ای نیست دیگه پدرشوهرم بالا خوابش برده بود نمیشد بیدارش کرد  منم گفتم پس شوهرم بیاد ...

از دفعه دیگه تو خونه بگو به شوهرت یا خودت قبل خواب برو پیشش با هم باشید راحت

برادرشوهرت فقط تو سفر تحمل خروپف نداره وگرنه تو خونه خودشون که باید تحمل کنه اهمیت نده به حرفاشون

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اگه خانواده همسرتو دوست داری ،سعی کن مدیریت کنی ، من از اول پیش. خانواده همسرم طوری رفتار کردم ک می‌ ...

صحبتای شما درست اما پدرشوهرم وقتی سر شب رفته بالا خوابیده مگه میشه بیدارش کرد بیاد پایین؟ 

برادرشوهرمو دوس دارم.  مشکلی نداشتم بیاد اون طرف بخوابه. اما وقتی مادرشوهرم ب من میگه تو برو بالا بخواب(یعنی بحث محرم نامحرمی با اینکه من با حجاب میخوابم) 

چیکار میکردم

من از بس ریختم تو خودم اینطور شدم شما فک میکنی حساسم

تاپیک قبلیم هست

بله باید می گفتید، مادرشوهرتون می رفتن بالا.می گفتید مامان شما پیش همسرتون باشید.

مشکل مادرشوهرم نبود که. مشکل این بود برادرشوهرم نمیرفت بالا

اره اینم فکر خوبی بود اما مشکل اینه مادرشوهرم مذهبیه میگه نباید با برادرشوهر ی جا بخوابی

صحبتای شما درست اما پدرشوهرم وقتی سر شب رفته بالا خوابیده مگه میشه بیدارش کرد بیاد پایین؟  برا ...

درکت میکنم به خدا ، فقط همسرت میتونه کمکت کنه ، من یه مدت با خانواده همسرم یه جا بودیم بنا ب دلایلی ، پدر بزرگ همسرم بهم گیر میداد ، در صورتی ک عروسای خودشون .... کلا تو این دنیا هر کی رسیده بهم گیر داده ، در صورتی ک من کاملا پوشیده ام ، به منم اون روزای باهم بودن سخت گذشت با این ک خیلی خوبن و دوسشون دارم ، ولی همسرم مدیریت میکرد ،

درکت میکنم به خدا ، فقط همسرت میتونه کمکت کنه ، من یه مدت با خانواده همسرم یه جا بودیم بنا ب دلایلی ...

همسرم اون شهری ک میخواستیم بریمو کنسل کرد چون خواهرش داشت میومد باهامون،  اومدیم اینجا حواسش بهم بود بهم بد نگذره باز اینطوری شد 

مشکل مادرشوهرم نبود که. مشکل این بود برادرشوهرم نمیرفت بالا اره اینم فکر خوبی بود اما مشکل اینه ماد ...

خب هر کسی یه طرز فکری داره ، اتفاقا ما عید سر این موضوع داستان داشتیم ، با هم مسافرت بودیم ، بعد زنونه مردونه جدا ، برادر همسرم مریض شد اومد تو زنونه بغل بخاری ، مادر همسرم جای منم انداخت اونور بخاری ، اما همسرم خیلی رک اومد گفت برو اونور بخواب اینجا رشته بعد مادرشون اصرار داشت نه زشت نیس ، چون من ازش بزرگترم موردی ندارد از نظر اونا ولی همسرم حساسه ،از فردا شبش هر کی با خانواده خودش خوابید و این خیلی عالی بود کدورت پیش نیاد