2777
2789
اصلا حرفاش واقعی نیست هم کار کن هم دختر خوبی باش

بنظر شما ، چه طوری رفتار کردن با همکار آقا نرماله و خراب بودن بنظر نمیاد؟

اگه چیزی گفتن من هم خندیدم یا یکم صمیمی باهاشون درباره کار حرف زدم یعنی دختر بدی هستم؟ یا مثلا به من میگن بیا رو صندلی کنار فلانی ( اقا) بشین من بشینم عیبه؟چون صندلی دیگه ای نیست و برا مشتری هست بقیش 

اگر چهار روز دیگه فهمیدی حق با تو بود و مامانت رو سرزنش کردی میگه می خواستی گوش ندی به من،من چه می د ...

الانم بهش میگم مامان من کیو دارم بهم پول بده؟ بابا که ندارم تو هم کمیته خرجیت میده من می‌خوام یکم زندگی کنم بتونم اگه یهو پفک خواست بتونم بخرم برا خودم

باز فقط میگه نه اینکار نه برو بند بنداز تو آرایشگاه 

میگم این راه پیشرفت داره میگه ابرومو میبری نمیخوام! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر شما ، چه طوری رفتار کردن با همکار آقا نرماله و خراب بودن بنظر نمیاد؟ اگه چیزی گفتن من هم خندید ...

نه اصلا

رفتارت معمولی هستش

فقط با کسی خیلی صمیمی نشو

بگو و بخند مشکلی نداره

پسرهستم ولی مجرد و ۴۰ ساله.لیسانس صنایع و ایشاله دو ساله دیگه بازنشسته میشم
چقدر قشنگ گفتی... واقعا یعنی من پیشرفت کنم آدم خوب میاد؟ بی ابرو و مجرد نمیمونم؟! انقد مامانم منو تر ...

صد درصد

توی یه محیط کوچیک محدود بمونی فقط از همون محیط میان سمتت 

هر چقدر بیشتر رشد کنی آدمای بیشتری رو می شناسی و آدمای بیشتری هم تو رو می شناسن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
مردا از زنا بترن بخصوص دوره گرفتنی 

نمیدونم

یه مدت با زنا کار کردم چه ادمینی چه کارای دیگه تو ارایشگاه

بشدت فضای سمی داره 

مردا رو واقعا تجربه ای ندارم ولی فعلا همینا که باهاشون کار میکنم معقول بودن

گریم گرفت از اینکه درکم کردی و تشویقم کردی!  ممنونم ازت

🫂❤️

بدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم لباس کوردی کوردهای ایزدی برا هفته مد میلان از طراح کورد ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

نرو تو محیط تمام مردونه اذیت میشی. کاری بهت ندارن یک موقع فکر بد نکنی ولی اولا اونجا تنهایی، دوما مردا تو کار شوخی و تعارف ندارن یک موقع ممکنه چیزی بگن بهت بربخوره معمولا اینجور موارد به خانما بر میخوره.

اگه رفتی هم حواست باشه مردا تو جمع خودشون بی ادبن و با هم راحتن. اگه دیدی جو شوخی و خنده راه افتاده سعی کن خیلی تو اون فضا نمونی چون احتمالا اونا هم معذب میشن و دوست دارن با هم راحت صحبت کنن.