2777
2789
عنوان

دلم گرفته برا ماشینمون

120 بازدید | 4 پست

ی روز صبح بود بعد بابام از بیرون آمد بعد گفت بیمه واسه بازنشستگیم پول میخواد ماشینو می‌بریم اسقاطی می‌فروشیم گفتم نه نه تورو امام حسین نه ولی قبول نکرد اون روز رو هیچوقت فراموش نمیکنم ۲ سال از اون ماجرا میگذره چقدر زود گذشت دیگه همه مهمونی ها رو با اسنپ میریم و می‌آییم همه فامیل دارن ما مثل گدا گشنه ها ماشین نداریم...

1399/12/12 بهترین سال و روز و تا 1400/9/16 از آن روز دیگر هیچ چیز مثل قبل نشد...

ای آقا خدا بزرگه غصه نخور زندگی همه ازین بالاپایینا داره خداروشکر خرج دوا درمون نکردی ماشین جاش پر میشه ماهم طلا دادیم تا حالا ماشین دادیم اش پر میشه دیر و زود داره ولی لاعلاج نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی میدونم حس بدیه ولی مگه فقط شما هستید ک ماشین ندارید؟

ایشالا شماهم میخرید برات مهم نباشه دیدم‌کسیو‌ک مجبوری یکسال با اسنپ رفت اینور اونور با اینکه وعضش خوب بود الان فونیکس‌داره ..... پس هستن‌کسایی ک‌وعضشون خوبه و با اسنپ میرن بیرون حالا به هر دلیلی

ایشالا ک خیره