2777
2789
عنوان

بلوچ های سایت بیایید لطفا !!!🔴🔴🔴

902 بازدید | 39 پست

تاپیک پربازدید رو خوندم تعجب کردم من خودم بلوچم و هفت نسلمونم بلوچ بوده تو کل بلوچستان اصلا نشنیده بودم همچین چیزی ،شما رسم دستمال دارید یا اطرافیا و همشهریاتون؟ من خودم مکرانی هستم و مطمئنم اطرافمون کسی این رسم رو نداره ،بلوچ سرحدی اگه داریم تو سایت بگین شما این رسم رو دارید واقعا؟؟😶

ن والا منم ندیدم و نشنیدم اصلا نمیدونم از کجا دار آوردن 

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ناراحت نشو من اصفهانی هستم به شما میگم خونسردی خودت حفظ کنی منم عروس تبریزی ها شدم رسم گواهی بکارت داشتن طلاق گرفتم البته از من معلم رسمی آموزش و پرورش بود حسابی اذیتم کرد و سرم کلاه گذاشت همه جا خوب و بد داریم

اره بلوچ های ایرانشهری بعضیا هاشون دارن شنیدم از اطرافیان

عجببب چطور من نشنیدم 

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

بلوچ سرحدی مثل همون سرحدی ساهاره ک جنوبی ها میگن؟

مال خاش هستن

سرحدی ساهار تازه شنیدم

بلوچ سرحدی مثل همون سرحدی ساهاره ک جنوبی ها میگن؟

نه عزیزم ،بلوچستان استان خیلی بزرگیه ،از دریا که بری بالا سرباز رو میگن مکران ،از ایرانشهر تا زاهدان رو میگن سرحد 

اونی که بقیه جنوبیا میگن سرحدی ساهار یه توهینه

شما ازکدوم بخش بلوچستان هستین؟

نزدیکای مکران دوساعتی فاصله بینشون هست

عجببب چطور من نشنیدم 

نمیدونم والا ولی جاهای محدودی اینجورین حتی خاش هم یکی از دوستام گفتن اینجورین خانواده شون 

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ ️ متاهل= متعهد♡♡