2777
2789
عنوان

مقایسه داره از پا درم میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 28 پست
این یه حس درونیه با حرف ما تغییر نمیکنه منم مث خودتم، ولی به کسی نگفتم تو دلمه😔

من میترسم دیگران متوجه بشن آتو ازم بگیرم

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر سعیدی در مورد همین موضوع صحبت کرده میگفت هر وقت خواسترد مقایسه کنید اول بدونید که زندگر هیج کس سر تا سر خوشز نیست و دوم اینکه نعمت های خیلی کوچیک خدا رو هم در زندگیتون یاد آوری کنید و شکر کنید

😊

یکی بود انقدر حسرت زندگی بقبه رومیخورد مثلن میگفت نگاه کن فلانی عمل کرده منم میخوام درصورتی که شوهره تاحالا اون دختزو ندیده یابه خواهرشوهرش میگفت عکس سر‌ویستو به داداشت بفرس بگم برام از اینا بخره 

یا ذوستش تولد گرفته شوهرش بلنذ میگفت نگاه تولد گرفته شوهرشو دیوونه کرد اونم خسته شد بعد ۲۰ سال طلاقش داد 

الان افتاده دنبال شوهرش که دوباره بگیرتش اینم اصلن ادم حسابش نمیکنه میخواد بایکی دیگه ازذواج کنه

خوشبختانه اصلا از مقایسه کردن زندگی خودم با دیگران متنفرم.. اینو جاریمم بهم گفته.. که اصلا برات مهم نیست.. راحت زندگی خودتو میکنی.. حتی شوهر خائن خودمو با شوهر عاقل و وفادار دوست اشنا مقایسه نمیکنم... فقط خداروشکر خدا حواسش بهم هست 

ببخشید ولی به تو چه ؟!!😅اینجور میگم که باد بگیری با خودت چطور برخورد کنی و حال خودت زا خوب کنی  ...

اره میدونم هرچی هی میگم ب من چ .ب من چ...ولی خوب نمیدونم این چ دردیه خدا ب من داده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

من دیپلمم خانه دار ن هیچ سرگرمی ندارم مدام توی خونم با کلی فکر و خیال😭

خب این همه کلاس برا سرگرمی و آموزش و کار هست

کلاس ورزش: یوگا، بدنسازی، ایروبیک ..

کلاس هنری: نقاشی، خط، موسیقی، تزیین کیک

کلاس عکاسی و فتوشاپ، خیاطی، آرایشگری، کاشت ناخن، مژه

بلاخره توی یه چیزی علاقه و استعداد داری که

بیکاری سممه برای آدم

خوشبختانه اصلا از مقایسه کردن زندگی خودم با دیگران متنفرم.. اینو جاریمم بهم گفته.. که اصلا برات مهم ...

چجوری تونستین اینجوری باشین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب این همه کلاس برا سرگرمی و آموزش و کار هست کلاس ورزش: یوگا، بدنسازی، ایروبیک .. کلاس هنری: نقاشی ...

نمیدونم اره باید خودمو سرگرم کنم😞

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکی بود انقدر حسرت زندگی بقبه رومیخورد مثلن میگفت نگاه کن فلانی عمل کرده منم میخوام درصورتی که شوهره ...

خدایا🤕🤕🤕

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونم اره باید خودمو سرگرم کنم😞

ببین منم اون زمان که ازدواج کردم، تا دو سه سال واژینیسموس بودم و بعدش حل شد و باردار شدم

اون دو سه سال خیییلی برام سخت گذشت

هم بیکار بودم هم افسرده شده بودم

میدونم سخته یهو از دل افسردگی بری توی اجتماع

ولی همه این مشکلاتو دارن و همه که‌از اولش شاد نیستن

از کم شروع کن

کم‌کم‌ سعی کن دوست پیدا کنی

یکم‌پیاده روی برو

کم‌کم‌کلاس های مختلف رو پیدا کن

کتاب صوتی شفای زندگی از گوگل بگیرو گوش بده 🌷

اره میدونم هرچی هی میگم ب من چ .ب من چ...ولی خوب نمیدونم این چ دردیه خدا ب من داده 

خوب همه که همه حالاتشون درست نیست مهم اینه که تو عیب خودت را متوجه شدی ،،یه مدت کنجکاو هییییچی نباش ،هر چی خواستی چک کنی بگو به من چه ربطی داره ،،یه برنامه روتین شامل ورزش و کارای روزمره برا خودت بچین و سرت تو کار خودت باشه ،اینستا نرو هیچی را کاری نداشته باش و چک نکن ،خود بخود یاد میگیری 

چجوری تونستین اینجوری باشین

والا اصلا برام مهم نیست.. لباس وسیله درامدشون... هرچقدر فکر کنم بهشون ایا به دست میارمشون؟؟از خیلیا کمترم ندارترم.. ولی برام اصلااااااا مهم نیست