2777
2789

11 انسانی ام می‌خوام از الان با یه مشاوره خوب پیش برم تا کنکور کسی میدونه علی فروغی نیا چه جوری مشاوره. دانش خوبه یا نه قبلا چند تا مشاوره داشتم اما از هیچ کدوم راضی نبودم فقط پول می‌گرفتم هیچ کاری نمی‌کردن 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
مشاوره کنکور انسانی فروغی نیا چطوره کارش
1
100%
مشاوره کنکور انسانی فروغی نیا خوبه یا نه
0
0%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا توبه انقدرررر ادا اطوار داره ک حال ادم ب هم میخوره  مشاورشو نمیدونم اما تدریسش خیلی خوب ...

مگه چه حوریه ادا اطوارش😂 

کسی. دیگه مشاور خوب نمیشناسید 

تدریس منطق و فلسفه شون رو خیلی عالی جلو میبرن

ولی در خصوص مشاوره

چون خودم ته اینا رو در اوردم 

بهتره یه مشاور خوب پیدا کنی شخصی باهاش جلو بری

از طریق موسسه اقدام کنی، عملا همون کارو انجام میده اما هزینه بیشتر هم باید بری

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
تدریس منطق و فلسفه شون رو خیلی عالی جلو میبرن ولی در خصوص مشاوره چون خودم ته اینا رو در اوردم  ...

خوب مشاوره خوب خودم نمی‌دونم کدوم ها خوبن  واقعیت اگه میشناسید میشه معرفی کنید  . 

خوب مشاوره خوب خودم نمی‌دونم کدوم ها خوبن  واقعیت اگه میشناسید میشه معرفی کنید  .

منکه کنکوری نیستم

خواهرم دوازدهمه و چندماهه مشاورش رو عوض کرده و خداروشکر ازین رو به اون رو شده😍

البته همچین الکی خم نبود

هم خودش وقتی دیده ساعت مطالعه بالا هم میتونه بخونه، انگیزه گرفته

هم کلی تحقیق کردیم مشاورشو پیدا کردیم😂

بزار از کتابخونه بیاد شب، آیدی مشاورش رو برات میزارم

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
منکه کنکوری نیستم خواهرم دوازدهمه و چندماهه مشاورش رو عوض کرده و خداروشکر ازین رو به اون رو شده😍 ...

وایییی ممنون ازت اکه میشه کمکم. گن من الان واقعا نمیدونم کدوم مشاوره خوبه آخه نمی‌خوام هزینه کنم بی نتیجه بمونم ممنون میشم برام بفرستی ✨

وایییی ممنون ازت اکه میشه کمکم. گن من الان واقعا نمیدونم کدوم مشاوره خوبه آخه نمی‌خوام هزینه کنم بی ...

بفرمایید عزیزم

@Elmiraism

این آیدیشونه 

خواهرم ایتا یا روبیکا فک کنم باهاشون در ارتباطه 

پیام بدین بگین نرگس(اسم آجیم)معرفی کرده، بیشتر هواتونو دارن ایشالا😂❤️

همه ی اینا جلسات رایگان دارن. باید بشینی وقت بذاری گوش بدی و ببینی با کدوم حس بهتری داری. من شخصا از مدل حرف زدن ایشون خوشم نیومد. اصلا ارتباط نگرفتم. مدلشونم از این انگیزشی هاست. 

تو باید ببینی چه کسی روشش به تو میخوره و حس بهتری داری، همونو انتخاب کنی.