2777
2789

از پخمگیم از بی زبونیم  

از اینکه هیچ وقت نتونستم حقمو از ادمای آشغال بگیرم  راضی نیستم 

راننده ای که پولش رو گرفت) قبل رسیدن به شرکت براش کارت به کارت کردم ) ولی  حاضر نبود منو ببره داخل شرکت 

محوطه شرکت اونقدر بزرگه که پای پیاده ۵ دقیقه طول میکشه برسم 

وقتی ازش خواستم منو ببره تا داخل قبول نکرد چون با نیروی حراست قبلا بحث کرده بود و گفت نمیخوام باهاش روبرو بشم و بعد از حرف و حرف گفت اگه پیاده نمیشی برت میگردونم به جایی که سوار شدی 

بعدشم پوز خند زد 

من پیاده شدم ولی جلوی همکارم خیلی خرد شدم که نتونستم حقمو بگیرم

🐈🐈‍⬛
ببخشید بچه ها محضر عقد شبا هم بازه؟ منظورم اینه شب محضر بازه بریم عقد کنیم؟

الان می خواید برید؟

فکر نکنم باز باشه

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید تا ساعت ۸ باشن .امشب شهادته بذارید یه شب دیگه انشالله

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

بله معمولا 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
روز ازت گرفتن؟ 

نمیدونم چه مرضی داره تو تمام تاپیک ها همین کامنت و میزاره 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود