2777
2789
عنوان

اگه زیر بارون دعا کنید...

106 بازدید | 16 پست

و از ته دل باشه و با ایمان به خدا حتما میگیره

بیاید یک ارزوی قلبیتون رو بنویسید

و همگی باهم برای رسیدن به خواسته ها دعا کنیم و انرژی قشنگ بفرستیم☔🤍

آخه حاجاتم زیاده

اول ظهور امام عصر(عج)

۲ سلامتی و عاقبت بخیری براهمه بالاخص بچه هام

۳پذیرفته شدن دخترم تو رشته مورد علاقش(کنکور)

آمین یا رب العالمین

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقم ازدواجش بهم بخوره با دختره 💔😭فقط همین حالمو خوب میکنه ای خداااااااااااااااا کجای آسمونی که فقط حال منو داغون میکنی😭😭😭😭😭دعا کنید حالم خیلی بده دستام داره میلرزه

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺
عشقم ازدواجش بهم بخوره با دختره 💔😭فقط همین حالمو خوب میکنه ای خداااااااااااااااا کجای آسمونی که فق ...

عزیزم انشالله یه رابطه مناسب و فرد بهتری خدا برات در نظز داره🤍

من توی این مسیر عشقی ک انتخاب کردم خیلی قضاوت شدم خیلی سختی کشیدم ازتون میخوام دعا کنید کار عشقم جور شه و قبول شه خدا کمک کنه شرایطش خیلی خوب شه و بهم برسیم 

من خیلی شکست خوردم به دعاتون نیاز دارم ممنون❤️

من توی این مسیر عشقی ک انتخاب کردم خیلی قضاوت شدم خیلی سختی کشیدم ازتون میخوام دعا کنید کار عشقم جور ...

شک نکن😍😍😍دراین موزد اصلا شک نکن چون تجربه کردم.ب خدا توکل کن و حمایتش کن

عشقم ازدواجش بهم بخوره با دختره 💔😭فقط همین حالمو خوب میکنه ای خداااااااااااااااا کجای آسمونی که فق ...

ان شاالله خدا یکی از اون بهتریناش سر راهت قرار بده که به حال الانت بخندی خوشبخت ترین باشی عزیزم

این دعا رو از ته قلبم کردم

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
شک نکن😍😍😍دراین موزد اصلا شک نکن چون تجربه کردم.ب خدا توکل کن و حمایتش کن

خیلی ممنونم از انرژی مثبتت آدما خیلی دل سنگ شدن خیلی با حرفاشون دلمو شکوندن عشقمو خیلی قضاوت میکنن فقط هم بخاطر بی پولیش اما منم امید دارم ب خدایی که مارو آفرید مهم نیست میگم مهم نیست همه آدما برامون نخاد فقط میخوام خدا باهامون باشه و بهمون کمک کنه😍

عزیزم انشالله یه رابطه مناسب و فرد بهتری خدا برات در نظز داره🤍

😭😭😭 پس چرا یکسال باهام بود، چرا یکسال عذابم داد، روزی که خبر عقدش بشنوم میمیرم

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺