2777
2789

آقا پسرا میشه لطفاً بگین دلیلتون چی بوده که عضو سایت شدین چی بوده؟

الان نیاین منو بزنید فقط یه سوال بود دوست داشتم بدونم به چه دردتون میخوره؟! 

ممنون میشم محترمانه پاسخ بدین

بعد اگه زن بگیرین نمیترسید بفهمه عضو سایتین 

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا تو گوگل زیاد میچرخم برای حل مشکلاتم تو گوگل سرچ میکردم چند دفع اتفاقی این سایت رو دیدم همه نظر میدن خوشم از سایت اومد خواننده خاموش بودم فقط میخوندم بعد علاقه مند شدم که عضو شم و تایپ هم بکنم فعلا که زن نمیگیرم بگیرمم بهش میگم مگه کار بدی کردم؟

عمرا اگه حقیقتو بهت بگن برای لاس زدن اومدن عزیزم اکثرشون💙

آخه این همه چت دوستیابی چرا اینجا😐😂

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨

من کلا تو گوگل زیاد میچرخم برای حل مشکلاتم تو گوگل سرچ میکردم چند دفع اتفاقی این سایت رو دیدم همه نظ ...

البته اینکه بیشترشون خانومنم بی تاثیر نبوده 

من خودم اگه بعدا بفهمم شوهرم عضو این سایت بوده بیچارش میکنم

چون مریضن تصور کن به منه متاهل درخواست میدن و..... 

اونکه صددرصد 

خیلی براشون فرق نداره یکیو میشناختم بچه هم داشت بزور طرفو میخواست وارد رابطه کنه🙂💔