2777
2789
خانوم شما که اوضاع مالیت اونقدر خرابه که به عنوان کمک خرج بالاخونه‌ات رو دادی اجاره نیازی نیست تو تا ...

وای فکرکردم از تاپیکاش داری میگی میخواستم بگم خوب نیست این رفتار😂😂

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایااا خودت ببین چقد بی غم هستن

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

برات صد تا صلوات می‌فرستم ایشالا خدا شفات بده

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

@niniyar_5  

@ازسارابپرس    عزیزم به نی نی یار بگید تاپیک اختلاف سنیتون با شوهرتون چقدره رو چک کنه .استارترسم ایشونه.  انقد،حرف،نزن،باباااا

تو اون تاپیک کلی بهم توهین کرده و فحش داده کلی نی نی یار رو تگ کردم این الان باید تعلیق میشد .جوابشو ندادم گفتم نی نی یار میاد .اما این کاربر هنوز داره جولان میده.تاپیکای چرتش به کنار .اون توهین هایی که به من کرد تو اون تاپیک مهمه الان برام‌

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

چرا پای مردم رو میکشید وسط ؟؟؟

خودت و شوهرت بشینین خانوادگی بخورید و پارتی کنید 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

_داری کجا میری؟ 

+پی پی پارتی دعوتم

حتی دعوت هم بشم به همچین جشنی برام کسر شانه

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

از شاغل و خانه دار

و از عربی و انگلیسی

به پی پی پارتی میرویم

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠