2777
2789

برند دستگاه مهم نیست سلامت دستگاه که بموقع قطعاتش به روز رسانی بشه و تقویت بشه مهمتره وایتکه برات شات کافی بزنن نه اینکه از شات بزنن که براشون بصرفه

لیزر الکس دایود برای پوست ایرانیان خوبه

اماADssیک برند چینی اما معتبره

دستگاه لیزر آلمانی کانادایی آمریکایی وکره ای هم در ایران هست

فقط سازنده مهم نیست ،حتی تعداد شات وکارکرد دستگاه مهمه، چون لیزرها مثل هر وسیله برقی بعداز یه مدت کارکرد ضعیف میشن و هزینه بروز رسانی بسیار بسیار سنگینه و برخی مراکز انجام نمیدهم و مراجعه کننده جواب نمیگیره

سراسر زندگی من معجزه بود 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما با کندلا میری؟ چند جلسه رفتی؟

بله با کندلا میرم

تا الان ۶ جلسه رفتم

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بله با کندلا میرم تا الان ۶ جلسه رفتم

آخه میدونید نتیجه هر لیزری وقتی میری تو شارژ مشخص میشه

من با تیتانیوم میرفتم تا ۸ جلسه خیلی خوب بود حتی پاهام ۶ جلسه جواب داد ولی وقتی رفتم شارژ همش برگشت

البته ک تعریف کتدلا همه میکنن ولی من میگم شارژ مهمه 

وقتی لیزر ارزش داره که بعد ۸ جلسه مثلا ۶ ماه یکبار یا حتی بیشتر لتزم باشه بری اگر قرار باشه هر ماه یا دوماه یه بار بزم ک میرفتم اپیلاسیون هزینش کمتر بود

آخه میدونید نتیجه هر لیزری وقتی میری تو شارژ مشخص میشه من با تیتانیوم میرفتم تا ۸ جلسه خیلی خوب بود ...

من موهام خیلی زخیم و مشکیه

اوپراتور لیزر گفت بعد از اینکه ۸ جلسه ات تمام شد

دوماه یکبار بیا برای شارژ 

الان خداروشکر ۷۰ درصد موهای صورتم ریخته و بهتر شدم 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما