2777
2789

۸ ملیاد میدادم خونه می خریدم ۴ دنگشو میزدم به نام بابام دو دنگشو مامانم

۲ ملیاردشم میدادم بابام دستگاه های کارگاهشو عوض کنه این قدر نخواد زحمت بکشه 

بابام سی ساله با تمام توانش داره زحمت می‌کشه 😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییییی ۱۰ میلیاردددد🥺🥺🥺🥺🥺

تویوتا کمری

یه ماشین ظرفشویی

اجاق گاز و یخچال 

فرش و موکت 

فعلا اینا رو میخوام 

بقیش طلا و لباس و زمین

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

دو تا مغازه میخریدم یکیش ارایشگاه میزدم یکیش هم رستوران

بقیه اش هم خرج خودم میکردم عمل تفریح عشق حال سفر...

شد شد نشدم نشد کاری از دستم برنمیاد😂والا چ توقع ها دارید از ادم مثلا میخواستی بگم فدا سرم؟؟🤣🤣

نفری یک میلیارد میدادم به اعضای خانوادم

یه میلیارد هم به یکی 

بقیش هم برای خودم خونه و ماشین و وسایل خونه 

یکم پس انداز یکمم کمک به نیازمند

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اینا رو با ۱ میلیاردم میشه خرید  جاهاز کلا می خواهی 😂

اره دیگه الان ۲۲ساله ازشون کار کشیدممم

تویوتا کمری خودش ۳میلیارده

زمین هم هرچه  بیشتر بهتر

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹