2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید خیلی برام مهمه

65 بازدید | 7 پست

دوستان عزیز 

مامانم و شوهرم سر یه موضوعی قهر کردن شوهرم هم خیلی آدم لجباز و قاطعی هس منو هم تهدید کرده ک حق ندارم برم خونه مامانم و بچمم ب دنیا بیاد نمیذاره مامانم بیاد الان ۵ ماهمه صبح دعوا کردیم انقد گریه کردم ک ولی شوهرم خیلی بد اخلاق و بددهنه

زمان بده بهش اما بگو من که نمیتونم قطع رابطه کنم ولی مجبورت نمیکنم که بری و بیای تو هم منو اجبار به ...

اگ شوهرم قطع رابطه کنه برای خودم خیلی بد میشه آبروم میره از یه طرف هم اگ بچم ب دنیا بیاد نمیتونم برم خونه مامانم بمونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخته واقعا . مامانت چی میگه؟؟؟ کدومشون مقصر بودن؟؟؟

دوتاشونم یه جورایی مقصرن ولی بیشتر حق با مامانم بود شوهرم ب مامانم بدهکار بود ۲ سال بود نمیداد آخر سر مامانم عصبی شد گف باید الان پول منو بدی سر این شوهرم لج کرد پولشو داد ولی گف یه عمر ب روت نگاه نمیکنم

دوتاشونم یه جورایی مقصرن ولی بیشتر حق با مامانم بود شوهرم ب مامانم بدهکار بود ۲ سال بود نمیداد آخر س ...

آخی 😑 خیلی سخته وسط دونفر باشی که با هم قهرن. 

با شوهرت و مادرت جدا جدا صحبت کن به دور از دعوا و گارد گرفتن . جاهایی که حق داشتن رو بگو بهشون و ازشون بخواه کوتاه بیان.

آخی 😑 خیلی سخته وسط دونفر باشی که با هم قهرن.  با شوهرت و مادرت جدا جدا صحبت کن به دور از دعو ...

مامانم زود کوتاه میاد ولی شوهرم ن منم دوس ندارم غرور خانوادم بشکنه از یه طرف هم باردارم تو کل بارداریم فقط سختی کشیدم یه ذره درکم نکردن انقد استرس دارم ک نگو خدا میدونه بچه ی من چجوری میخواد ب دنیا بیاد

مامانم زود کوتاه میاد ولی شوهرم ن منم دوس ندارم غرور خانوادم بشکنه از یه طرف هم باردارم تو کل باردار ...

عزیزم به خودت فشار نیار بسپار به خدا . ان شاالله همه چیز ختم به خیر میشه.

و تینکه اگه خانوادتون اشتباهی داشتن باید بپذیرن .

مثلا خود شما اگه نادرشوهرت اشتباه کرده بود حاضر بودی شوهرت بگه ندید بگیر؟؟؟