2777
2789

وای من اصلا دوست ندلرم با یکی پولدار تر خوشگل ار تحصیلکرده تر از خودم وارد رابطه بشم

هم رابطه دوستانه هم عاشقانه رو میگم

احساس کمبود دارم پیشش فکر میکنم سر ترحم با منه یا بقیه با خودشون میگن فلانی خیلی بهنر از منه

واسه همین همیشه با کسای پایین تر از خودم ارتباط میگیرم و طوری رفتار میکنم انگار از من پایین تر نیست که حس بد نگیره 

شمام اینطوری هستین؟ این فکر کنم از کمبود اعنماد بنفس بیاد نه؟

Just do it

نه با آدمای هم سطح و بالاتر دوست میشم تا خودمم بکشم بالا

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا نه فقط از لحاظ مالی ،مثلا یه دوستم وضعشون ضعیفه ولی خیلی سواد بالایی داره ،یه دوستم خیلی مهربونه و خصوصیات اخلاقی ویژه ای داره ،یکی خیلی کاریه و سر از همه جا در میاره 

سعی میکنم با آدمایی که پوئن مثبت دارن باشم ،تا خودمم بکشم بالا و شبیه شم

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
نه با آدمای هم سطح و بالاتر دوست میشم تا خودمم بکشم بالا

خب با خودت نمیگی اون ادم سطح بالاتر از تو چرا باید بیاد با یکی مثل شما که از خودش پایین تره دوست شه؟ من این فکرو همیشه دارم

Just do it

فقط از نظر مالی یخورده سخته وگرنه ادم باید با بهتر خودش باشه تا بالاتر بره و از اون یاد بگیره

من یه دوست میلیاردر داشتم وقتایی که باهاش بیرون میرفتم یا دعوتش میکردم از لحاظ مالی یکسال میرفتم زیر قرض😆

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

اشتباه میکنی، همیشه با هم سطح خودت و بالاتر دوست شو تا خودتم بری بالا، ادمای سطح پایین توهم از همین ک هستی میکشونن پایین

خدایا من را رها نکن هرجا که تو بامن باشی آنجا برایم بهشت است💚

من دوس دارم باهاشون ارتباط بگیرم اونا بخاطر پولی ک دارن اطلاعات بیشتری ازپیرامون دارند.ولی بخاطراینکه وقتی باهم بریم بیرون نمیتونم اندازه اون خرج کنم  یا اگ بیاد خونم خجالت میکشم ترجیح میدم دوست نشم 

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب با خودت نمیگی اون ادم سطح بالاتر از تو چرا باید بیاد با یکی مثل شما که از خودش پایین تره دوست شه؟ ...

چون منم یسری ویژگی دارم که جذبم شده و از اون بالاتره

فقط از نظر مالی یخورده سخته وگرنه ادم باید با بهتر خودش باشه تا بالاتر بره و از اون یاد بگیره من یه ...

افرین دقیقا، رستورانای گرون قیمتتت یه بار رفتیم بیرون باهم دو تا نوشیدنی گرفتیم( ننظورم نوشابه اینا نیست) به علاوه یه سالاد سزار شد ۱ میلیون و ۱۰۰😐😐😐😐😐

Just do it
افرین دقیقا، رستورانای گرون قیمتتت یه بار رفتیم بیرون باهم دو تا نوشیدنی گرفتیم( ننظورم نوشابه اینا ...

اره از این نظر سخته من با دوستای صمیم که وضع مالیمون مثل همه میریم فلافل کثیف😆

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

دمت گرم با این اعتماد بنفس👏👏👏👏👏👏👏👏

درباره وضع مالی هم خودم وضع مالیم در حدی هست که بتونم ۹۰ درصد پابه پای دوستم باشم توی رستوران و .. مثلا اون ماهی ۱۰ بار میره یه رستوران گرون ۸ بار میره متوسط ،منم ۸ بار میرم متوسط ،۴ بازم میرم گرون این مثاله صرفا