2777
2789
عنوان

بی نماز

142 بازدید | 9 پست

شیطان که رانده شد از بهشت جز یک خطا نکرد

خود را بر سجده ادم رضا نکرد

شیطان هزار مرتبه بهتر ز بی نماز 

که این سجده بر ادم و آن سجده بر خدا نکرد 

آدما هرچی کمبود دارن راجع بهش بحث میکنن، اونی ک میگه بی سوادا شعور ندارن ی بیشعوره، اونی ک میگه تحصیلات ارزش نداره ی بی ارزشه

عالی

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ سجده ها ک میشه ازسرریا،چ سجده هایی ک پشت سر کسایی میشه ک نماز براشون ی نمایشه 

بفرمائید نماز واقعی ن طوطی وار

بدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم لباس کوردی کوردهای ایزدی برا هفته مد میلان از طراح کورد ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بنظرم فرقی ندارن جفتش سرپیچی از فرمان خداست شیطان‌از فرمان خالق سرپیچی کرد و گفت فقط الله 

انسان هم سرپیچی میکنه نماز نمیخونه 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

خیلی از انسان ها از صدتا شیطان بدترن خدا هم دلش نه واسه انسان سوخته نه واسه شیطان  دلسوزی تو کا ...

خدا مهربان ترین مهربانان هست اش . می تونست همن موقع شیطان رو عذاب کنه اما به درخواست شیطان بهش فرصت داد . طبق احادیث شیطان 3 دفعه بعد اون قضیه خواست توبه کنه اما بازم غرورش اجازه نداد