2777
2789

از عجائب نی نی سایت

آدما هرچی کمبود دارن راجع بهش بحث میکنن، اونی ک میگه بی سوادا شعور ندارن ی بیشعوره، اونی ک میگه تحصیلات ارزش نداره ی بی ارزشه

حالا خانم باشعور تحصیلاتش چیه که انقد پزشو میده؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنجال 

ترک یا لر 

شهری یا شهرستانی 

طبیعی یا سزارین 

عملی یا نچرال 

دولتی یا غیر انتفاعی 

مجرد یا متأهل 

شاغل یا خانه دار 

وطن یا مهاجرت 

تمام شد 

رسید سر تحصیل کرده و بی سواد 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
حالا خانم باشعور تحصیلاتش چیه که انقد پزشو میده؟

از نظرش هرکیم بی سواده باهاش بحث میکنه

نمیدونم اصن منظورش از سواد چیه مگ الانم بی سواد داریم

آدما هرچی کمبود دارن راجع بهش بحث میکنن، اونی ک میگه بی سوادا شعور ندارن ی بیشعوره، اونی ک میگه تحصیلات ارزش نداره ی بی ارزشه

شعور داشتن ربطی به سواد داشتن و نداشتن نداره .

این خانوم فکر کنم تنها دستاورد زندگیش تحصیلش بوده و تنها چیزی که ایشون برای افتخار کردن داره همینه پس هی در موردش تاپیک میزنه و حرف میزنه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

جنجال  ترک یا لر  شهری یا شهرستانی  طبیعی یا سزارین  عملی یا نچرال  ...

باید ب یکی توهین کنن دیگ بالاخره

شعور داشتن ربطی به سواد داشتن و نداشتن نداره . این خانوم فکر کنم تنها دستاورد زندگیش تحصیلش بوده و ...

اتفاقا ادما راجع به چیزایی ک ندارن زیاد شو اف میکنن

باید ب یکی توهین کنن دیگ بالاخره

👌

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
جنجال  ترک یا لر  شهری یا شهرستانی  طبیعی یا سزارین  عملی یا نچرال  ...

اینم تموم بشه باز یه مقایسه احمقانه دیگه پیدا میکنن

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

اینم تموم بشه باز یه مقایسه احمقانه دیگه پیدا میکنن

بله همینطوره و پایان ناپذیر