2777
2789
عنوان

موبایل برای کودکان

52 بازدید | 6 پست

سلام دوستان کسی ترفندی داره واسه اینکه بتونم بچم رو از گوشی جدا کنم تمام وقت میخواد گوشی دستش باشه 

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم ترفند 🤣🤣آره خوب خودمم اینو میدونم

ترفنده دیگه😂😂بچه های نسل آلفا از بدو تولد همه فن حریفن😂😂ترفند روشون جواب نمیده

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️

دختر من دو سالگی ضدخترم اول کلا گوشی جلو دست نمیذاشتم که نبینه هر چقدرم بهونه میاورد و گریه من صبوری میکردم نمیدادم بهش

بعد اون اگه خودم گاهی دستم میگرفتم با جدیت و کمی اخم میگفتم نه 

خداروشکر دخترم با اینکه وابسته بود ولی خیلی مقاومت نکرد کم کم از تب و تاب افتاد و فقط گاهی حالت اینکه جایزه باشه میدادم دستش و بعد چند دقیقه زود از دستش میگرفتم و میگفتن بسه دیگه

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
چند سالست؟ از چند سالگی دادین بهش؟  گوشی برای کودکان از هفت هشت سال به بالا روزی نهایت یک ساعت

۵ساله

تو این سن فقط باید ۲۰ دقیقه بگیره .نمی‌دونم چجوری جداش کنم

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵