2777
2789

یا فقط همون تاریخ تولد و ساعت ثبت سند هست؟ کسی اطلاعی داره؟

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا.فقط تاریخ روز ماه سال به شمسی وقمری.

ساعت و دقیقه که نمیزنن.اونو همینجور روی دستبند نوزاد میزنن

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
ساعت تو برگه گواهی ولادت ثبت میشه تو مدارک ثبت احوال ثبت میشه ولی شناسنامه نه نمیشه 

چطوری میشه از ثبت احوال ساعت تولد رو بگیریم ؟ اخه برگه تولد گم شده .

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
چطوری میشه از ثبت احوال ساعت تولد رو بگیریم ؟ اخه برگه تولد گم شده .

تو بیمارستان بهتر میتونن کمک کنن 

بعد اون طرفی که زایمان کرده خودش ساعت میدونه 

اگه برای امر مهمی میخوای حتما برو از بیمارستان بگیر 

الحمدلله رب العالمین ...
تو بیمارستان بهتر میتونن کمک کنن  بعد اون طرفی که زایمان کرده خودش ساعت میدونه  اگه برای ...

مال سی سال پیش هست و بیمارستانه خراب شده پرونده ها رو دور ریختن 🥲

خب ساعت سی سال پیش میخوای چو کنی ننه ؟

🥲دارم یه تحقیق انجام میدم که تو قران اسم سیارات و کواکب رو برده .نیاز به ساعت دقیق تولد دارم در مورد اثار جاگیری سیارات روی سرنوشت شخص.نیاز به ساعات دقیق دارم.