2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند علت می‌تونه داشته باشه اولین علت هموروئید داخلی که در این حالت خون خیلی رنگ‌ روشنی داره و تقریبا هیچ دردی نداره،اگه با درد زیاد همراه باشه می‌تونه فیستول باشه،اگر رنگ خون‌ خیلی غلیظ و‌تیره باشه می‌تونه بعلت کولیت یا کرون باشه.

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
چند علت می‌تونه داشته باشه اولین علت هموروئید داخلی که در این حالت خون خیلی رنگ‌ روشنی داره و تقریبا ...

دکتر جان با شقاق چیکار کنم

من قبل بارداری داشتم

تو بارداری خیلی بهتر شدم بعد سزارینم برگشت

الان بچم یکسالشه با رعایت تغذیه تقریبا خوبو ولی موقع پریودی برمیگرده نمیدونم چرا

ما تا اخر عمر باید رژیم باشیم؟

دکتر جان با شقاق چیکار کنم من قبل بارداری داشتم تو بارداری خیلی بهتر شدم بعد سزارینم برگشت الان ب ...

شقاق فقط یک علامت از یک مشکل اصلیه که مربوط به اختلالات حرکتی در جدار کولون میشه که بهش می‌گن اختلالات موتیلیتی که اعصاب سمپاتیک و پارا سمپاتیک جدار کولون آسیب دیده و نمی‌تونه حرکات دودی شکل رو درست انجام بده و باعث یبوست میشه. البته به اسم یبوست مزمن ناشناخته هم معروفه.

آب و فیبر زیاد بخورید و گوشت کمتر،آب گوجه فرنگی ،افسردگی هم بدترش می‌کنه، و حتما هر روز یک ساشه پودر منیزیوم بیومگنلیت بعد نهار یا شام در یک لیوان آب مصرف کنید هم برای سلامتی عمومی و هم برای مشکل شما خیلی کمک می‌کنه

بخاطر همون یبوسته دیگه. دیواره روده و مقعدت زخم شده

یبوست باعث شقاق و زخم شدن و خونریزی مقعد میشه ولی زخم شدن جدار کولون و رکتوم بعلت بیماری‌های التهابی روده بوجود میاد، و زمانی که جدار کولون زخم بشه یعنی شما مبتلا به کولیت یا کرون شدید و علت اون خودایمنیه نه یبوست. 

یبوست باعث شقاق و زخم شدن و خونریزی مقعد میشه ولی زخم شدن جدار کولون و رکتوم بعلت بیماری‌های التهابی ...

ممنون از توضیحاتتون.. آخه خودم گاهی اینطور میشم حتی با خونریزی زیاد.. و بعد مدتی هم رفع میشه.. 

شقاق فقط یک علامت از یک مشکل اصلیه که مربوط به اختلالات حرکتی در جدار کولون میشه که بهش می‌گن اختلال ...

دمت گرم دکتر اگه باز مسئله ای یادتون افتاد بگید لطفا

دکتر چرا موقع پریودی برمیگرده

دقیقا فکر و خیال باعث برگشتش میشه