2777
2789

😬😬😬😬

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبعی الت تناسلس اقا و خانوم با رنگ بدن یک تا سه درجه تیره ترباشه  طرف مقابلت یعنی سفیده؟

با طرف مقابل کار ندارم 😂

من خدم بدنم سفیده ولی چون چند وقتی ژیلت زدم نواحی تناسلی یکم تیره شده خیلی ن ک متوجه بشی ولی خوب خدمو اذیت میکنه

وقتی سرویس میری میشوری با ی پارچه یا دستمال خشک بکن

خیس بودنش و ب مرور خشک شدنش باعث تیرگیش میشه عزیزم

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

من برای پیش گیری از دیگری شور ت نمیپوشم چون گرم و مرطوب بودن عامل تیرگیه!

و زیر بغل و بکینی رو به هیچ عنوان تیغ نمیزنم فقط از کرم مو بر و فوم موبر ----( تیغ زدن یعنی چی؟ یعنی یه لایه فلز رو رو پوست نازک بدبختت میکشی معلومه تیره میشه)

به زیر بغلم گاهی همین جوری عشقی لایه بردار اوردینری میزنم + ابرسان اصلا اصلا تیره نیست همرنگ بقیه بدنمه🤷🏻‍♀️

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....