2777
2789

سلام خانوما درچه حالین من که چن روزه اصلاا دل ودماغ ندارم همش گرفته وناراحتم همسرم ازدیروز میگه بگوچیشده نمیتونم بگم کلی خرید دارم میرم عروسی ولی قناعت میکنم نمیتونم بگم تولدپسرمه دوست دارم مفصل بگیرم نمیتونم چون هزینه اش زیاده حتی اگه مفصلم بگیرم باز مبدونم ک بهم نمی چسبه چون مادررش پارسال یه خونی بپاکرد ک خانواده هامون قطع ارتباطن منم دیگه بخاطر وجود بچم و همسرم مجبورم برم هرازگاهی حرفایی ک بهم زده هنوزم بعدگدشت اینهمه وقت برام تازه اس تولدم بگیرم کی میخاد شادی کنه اخه الکی خرجم ب بادمیره امروزصبح گفتم بچه رونگه دارنیم ساعت برم بیرون بگردم گفت ن کاردارم رفت کارم نداستا سختش بود بعدک ناراحت میشم میگه من فک کردم میگی بچه روببرم بیرون  دلم یکم گردش میخادهمش خونه ایم بچمم شلوغه اصلا کیف نمیده سه تایی بریم جایی ازاول تااخربچه نگه میدارم خلاصه دیگه حرف زیاده...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم روحیم داغونه چند وقته. سعی کن تو خونه ی کاری برای خودت جور کنی دست و بالت یکم باز بشه میفهمم ادم وقتی نتونه زیاد خرج کنه و چیزایی که میخواد رو دلش بمونه داغون میشه

منم روحیم داغونه چند وقته. سعی کن تو خونه ی کاری برای خودت جور کنی دست و بالت یکم باز بشه میفهمم ادم ...

همسرمم خسیس واینا نیستاولی خب درامدش کمه ویکمم بنظرخودم لوس تشریف داره کارراحت میخادخودمم درامدندارم بای بچه کوچیکم فعلا امکان کارکردن هیچ جایی روندارم 

منم الان داشتم به بدبختی هام فکر میکردم اینکه تمام بدهکاری شوهرم افتاده رو دوش من وام برداشته بدهی شو داده و الان از پول من اقساط و میده و خودش ۲۵۰ میلیون بهم بدهکاره و من تاوان شو دادم و هنوز اون ۲۵۰ رو صاف نکرده و نخواهد کرد این همه پولم رفت فقط برام شد ضرر ضرر اینکه میبینم مردم شوهراشون چجوری پشت زناشونن و اونوقت زندگی منو ببین😞😞😞

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
همسرمم خسیس واینا نیستاولی خب درامدش کمه ویکمم بنظرخودم لوس تشریف داره کارراحت میخادخودمم درامدندارم ...

ایشالا یکم بچت بزرگ شد حتما کار کن هم رووحیت عوض میشه هم وقتی ببینی خودت درامد داری حال روحیت بهتر میشه .البته بگما واقعا گاهی مشکل پول نیست ادم از درون خودش باید حالش خوب باشه وگرنه من الان مشکل مالی ندارم ولی حالم واقعا خوب نیست دارم رو خودم کار می کنم