2777
2789
عنوان

خانومای متاهل با تجربههههه

115 بازدید | 6 پست

من خیلی حساس و زودرنجم با همسرم، به خیلی چیزا گیر میدم و ناراحت میشم که باعث دلخوری میشه، توروخدا بگیدد چیکار کنممممم

ولی دست خودمم نیست به هر چیزی میخوام گیر بدم، یه حرف بزنه بره رو‌مغزم تا به روش نیارم اروم نمیشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردها تا به جایی خیلی عکس‌العمل بدی نشون نمیدن اما یهو میزنن به سیم آخر و تا آخرش هم با همین رویه پیش میرن دیگه ، یه خانم روانشناسی بود می‌گفت هر وقت از دست همسرتون عصبانی شدید برید تو آشپزخونه یا تو اتاق آروم غر بزنید حتی فحش بدید بابا صورتتون ادا دارید به عبارتی خودتونو خالی کنید و حرفایی که می خواهید به اون بزنید تو خلوت خودتون بگید قشششنگ خالی میشید ، منم هر وقت از این جور مشکلها. رام پیش میاد میرم دم سینک شروع میکنم دستامو یا ظرفی اگر باشه میشورم غر غرم رو هم میکنم اما جوری که صدا ندارم فقط حالت لب زدن ، در عین حال که جوابشو دادم از نظر خودم ، اختلافی هم بوجود نمیاد ، حرفمم زدم ، حتما امتحانش کن عالی جواب میده.تازه بعدشم از کار خودم کلی خندم میگیره و حس رضایت دارم ، حس میکنم پیروز جنگ شدم بدون خون و خونریزی😅😂

یکی به دکتر گفت زیاد باهم دعوا میکنیم یه کم کنجد دادبه خانم گفت شوهرت ازکارامدنشونش بده بریز تودهنت نیم ساعت وایسا تا خیس بخوره بع کم کم بجو قورت بده یکماه دیگه بیا

بعدیکماه امد گفت رابطمون عالیه

دکتر گفت وقتی شوهرت ازسرکارامد نیم ساعت صبر کن بعد شروع کن غر زدن 

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس