2777
2789
عنوان

ب نظرتون من خودخواهم

86 بازدید | 7 پست

من زمانی ک بچم ۴ ماهش بود شوهرم بهم خیانت کرد بحث کردیم دعوا کردیم بخشیدمش که تکرار نکنه بخاطر بچه گذشت ..انگار خوشش اومده باشه بعد شروع شد چندین بار هربار دعوا در آخر بخاطر بچم کوتاه میومدم .بعد بیکار شد من میرفتم سرکار اما فهمیدم بازم میره دنبال دختربازی ۳سال بخشیدمش باز مچش رو گرفتم .رفتم از خونه دادخواست نفقه و مهریه دادم .بهش گفتم من باهات مشکل دارم دلیل بر این نیست بچه بی پدری بکشه بیا بچه رو ببین ببرش بیرون .اولین دیدارشون رو من با خواهش ازش خواستم گفتم فقط بیا بچه رو ببین اونم میگفت تو بدی رفتی بچه رو عذاب میدی .خلاصه تو ۳ماه ۳بار دید بچه رو کلا بچم دیگه نمیره سمتش .الان اومده احساس ندامت میکنه خودم ک واقعا هیچ حسی ندارم بهش حتی ۱ درصد اما باز بخاطر دخترم دودل شدم .هنوزم می‌شنوم میره دنبال دختربازی خانوادمم گفتن برگردی دیگه سمت ما نیا هوامم دارن خدایی .به نظرتون دخترم بزرگ شه بهم نمیگه تو خودخواه بودی این من رو اذیت میکنه .تا آخر عمرم هم ازدواج نمیکنم فقط بخاطر دخترم ک اذیت نشه

میگن اونایی که خودخواهن هیچ وقت نمیگن که خودخواهیم بعدشم ایشون خیانت کردن امتحنشونم واقعا بد پس دادن دخترتون هم بنظرم کلا نفهمه پدرش خیانت کرده بهتره و نیاز نیست از ریز جزئیات باخبر باشه صرفا بگید من و پدرت با هم نمیساختیم یا تفاهم نداشتیم بنظرم شما خودخواه نیستید ان شا الله دخترتون رو هم به بهترین نحو بزرگ کنید❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برگردی وقتی دخترت بزرگ شد اونم شاهد خیانت های پدرش میشه و چقد تو روحیه اش اثر منفی میذاره 

دفعه اخر که فهمیدم تو خونه گریه میکردم جوری که بچه نفهمه اما نمیدونم چجوری می‌فهمید هربار بچه خودش اشکامو پاک میکرد میگفت چیشده مامانی خودشم گریه میکرد دلم نمیخواد اون روزا تکرار بشه