2777
2789
عنوان

تو گوشی شوهرم....

632 بازدید | 29 پست

من عادت ندارم برم سر گوشیش 

7ماهه ازدواج کردیم 2سال هم عقد بودیم

گوشیم شارژ نداشت رفتم تو تلگرامش تو قسمت سرچ که کانال دانشگاهمو پیدا کنم دیدم سرچاش یه عالمه کانال نود و کانال فیلمای بده کنجکاو شدم گشتم دیدم یه قسمتی توی فایلاش یه عالمه فیلمای بشدتتتت بدن 

من تجربه زیادی از زندگی مشترک ندارم

همه مردا اینطورین؟

مشورت بدید لطفا چطور رفتار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینایی که میگن همه مردا نگاه میکنن دارن شوهراب خودشونو توجیه میکنن

خیر هیچ مرد نرمال و عاشقی نگاه نمیکنه چون ذاتا چشماش جز شما کسی رو نمیبینه 

روزی برسد کاش که لبخند بزنم به خودم به روزهایی که گذراندم به تمام این درد ها......

با ایشان صحبت کنید و نظر خودتان را مستقیما مطرح کنید 

📌اگر از همسرم ناراحت شدم چه کنم؟

گاهی اوقات زن یا شوهر نیاز خودش را مطرح نمی‌کند و به همسرش نمی‌گوید که چه رفتارها و گفتارهایی ناراحتش می‌کند همسر او هم متقابلاً چون نمی‌داند که این رفتار یا گفتار موجب ناراحتی و آزردگی خانم یا آقا می‌شود، آن را مکرراً انجام می‌دهد. فرد مقابل هم که شدیداً از دست او عصبانی شده و در ذهنِ خود رأی صادر می‌کند و برچسب بی‌توجهی یا بی‌عاطفه‌بودن به او می‌زند و احساس فداکاری نیز می‌کند به‌این‌دلیل که آزرده می‌شود، ولی صحبتی نمی‌کند.

👈 او در خیال خود به حفظ رابطه‌شان کمک می‌کند؛ اما درحقیقت به رابطۀ زناشویی‌شان و همسر خود خیانت بزرگی کرده است. او در ذهن خود این فرضیه را مطرح می‌کند که «او باید بداند که من چه خواسته‌ای دارم» یا اینکه «او می‌داند که من از فلان کارش ناراحت می‌شوم» و البته سخت در اشتباه است

گاهی افراد با گفتن درستِ خواسته‌هایشان می‌توانند کمک بزرگی به خود و همسرشان کنند و نیازی نیست که آزردگی‌ها و ناکامی‌هایشان را درون خود بریزند، چون این غصه ها، روی هم تلنبار می‌شود و ناگهان موجب انفجار و واکنش شدیدی می‌شود.