جلسه ی اول خواستگاری بوده .قرار بوده ساعت 6.5 تا 7 خونه ما باشن .8.30 رسیدن بهانه اوردن ترافیک بوده در حالی که ما اون راه رو صدبار میریم و میام یه ترافیک نیست .ساعت 8 پیام دادن ترافیکیم یه تماس نگرفتن معذرت بخوان.موقعی که اومدن هیچی نیاوردن و دست خالی
خواهر های عزیزم لطفا یه صلوات هدیه کنید به قلب مهربون آقا امام زمان (عج)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ترافیک نبوده بابا .همسایه مون میگه مهمون اومده برای اون نشستن که ناراحت نشه .خوب اخه چرا به ما خبر ندادن که دیر میان .با کلی لباس اماده نزدیک 2 ساعت نشسته بودیم رو مبل که اینا الان میرسن
دست خالی به نظرم زشتع. برا من روز اول دوتا خواهرشوهرام اومدن اونام دست خالی یودن ولی همه ی ج ...
خواهرشم هم اومده بود هی سوال میپرسید .پسره 34 سالشه هنوز ازدواج نکرده .این همه دب دبه و کب کبه دارن به خاطر خسیسی شونه حتما .یه جعبه شیرینی به کجاشون اسیب میزد .به خدا ما اصلا چشممون به اون جعبه نبود .ولی باید یه خودی نشون میداد
بگو یه دونه شکلات.هیچی نیاوردن.ادعا میکردن خیلی مرفحیم
همین ادعا دلیلی برای رد کردنشونه🥴
غنچه با دل گرفته گفت: زندگی ... زندگی لب ز خنده بستن است گوشه ای درون خود نشستن است ... گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است با زبان سبز راز گفتن است ... گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد... تو چه فکر میکنی کدام یک درست گفته اند من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است هرچه باشد او گل است ... گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است "قیصر امین پور"