2777
2789
عنوان

اوخیش ساووندم 🥰🥰

121 بازدید | 7 پست

پاهای من ترک داره اونم زیاد هرکرمی آبرسانی هرچی بگید استفاده کردم  

ب این نتیجه رسیدم ک همشون الکیه برای ترک شدید راهش اینه هر ماهی یکبار پامو با رنده پا وسوهان پا بسابونم تا ترکاش بره بعدش کرم بزنم 

الان ساووندم ی حس خوبی داره 🥰🥰

صلوات ب نیت سلامتی من وخودت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید کف خونتون چه سطحیه سیمانه ،سرامیکه کاشیه چیه؟ممکنه از تماس با اون سطح اینطوری شده باشه و چاره ش اینه که یه مدت با دمپایی نرم بگردید و پاتونو شبا چرب کنید و با سنگ پاشور تو حمام اسکراب کنید

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

من تازه فهمیدی معنی عنوانت چیه،همش فک میکردم یه کلمه ترکی گفتی و با موضوعت نمیخونه😂😂

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

هر سری ک میری بیرون یکم وازلین بزن بعد جورابتو بپوش عالی میشه 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی