2777
2789
عنوان

تعبیر خواب کی میدونه؟!

65 بازدید | 8 پست

همین الان خواب دیدم

البته اینم بگم خواب های من حقیقی هستن

خواب دیدم یه زمینی‌ها هر کی میاد میخواد درخت بکاره....

بعد من دیدم اینجور بی نظمی و خیلی جالب نیس

گفتم اجازه بدین خودم

بعد خودم قشنگ خط کشی میکردم و مرتب و رو خط های صاف در حال درخت کاری بودم

بعد گفتم صدام رو ضبط کنین که میخوام به آیندگان چیزی بگم ک هروقت بیان اینجا، صدام پخش بشه براشون، خواستم تو صدای ضبط شده اینا رو بگم: ای کسانی ک اینجا میاین، از اینجا استفاده کنین و به فکر فرو روید که اینها را روزی کسی کاشته و الان در بین ما نیست، پس بدانید ک دنیا بر کسی وفا نمی‌کند و همه رفتنی اند همانگونه که من رفتم...

تا خواستم اینو بگم ک برام ضبط کنن، دیدم آیاتی از قرآن ک درباره پیامبره داره تو عالم پخش میشه و هوا مثل طلوع یا غروب بود

گفتم آه....من خواستم الان همینا رو بگم...مثلا تو خواب دوست داشتم من اول بگم که دیدم آیات قرآن پخش شد

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

وای نمیری    

مممنونم بابت تعبیرت خواهر

پناهم ب خداست

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حاجت روا میشی و به مقام و مرتبه بالایی میرسی  اگه ایات یادته بهشون عمل کن

ان شاءالله 

آیات یادم نیس

فقط میدونم مربوط ب کلام پیامبر بودن و مرتبط با کاری ک من انجام میدادم