2777
2789
عنوان

مرگ و ترجیح میدی یا زنده بودنو دلیلتم بگو😐🚶‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرگ چون شرایط خیلی آزارم میده و احساس میکنم هیچ کس از ته دل دوسم نداره

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
گاهی وقتا مرگ گاهی وقتا زنده موندن

طبیعیه ک با پستت بغض کردم...

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

زنده بودن رو.. آخه اعمال خوبی ندارم اون دنیا بهشت که راهم نمیدن ولی جلو در جهنم سینی بو خوشی میارن جلوم😂😂

بعدم قیر داغ میریزن تو گلوم و... 

آروم میکنی حال بد منو.."میدونی تو تکی، آروم جون من"چشام خیره به چشای تو میشه...عاشقت میشم، تو نگات درمون من.. "خودت میدونی انقده میخوامت، هیشکی ندیدم رو دست من بخوادت"زدم رو دست عاشقای شهر،آروم جون من، قلب من فدات هی..."
زنده بودن رو.. آخه اعمال خوبی ندارم اون دنیا بهشت که راهم نمیدن ولی جلو در جهنم سینی بو خوشی میارن ج ...

عه اسی پروفت.. پروفم

آروم میکنی حال بد منو.."میدونی تو تکی، آروم جون من"چشام خیره به چشای تو میشه...عاشقت میشم، تو نگات درمون من.. "خودت میدونی انقده میخوامت، هیشکی ندیدم رو دست من بخوادت"زدم رو دست عاشقای شهر،آروم جون من، قلب من فدات هی..."
فقد امضات...♡

'(: اصلا بیا باهم بریم... فقط تو پولشو بده دیگه هیچی