2777
2789

پول قسطمم زیاد نیست زیر یک میلیونه ولی ندارم. واقعا از کسی هم نمیتونم بگیرم. طرف هم مرده باهاش رو در بایستی دارم. حالم خرابه. تا چند روز دیگه هم پول تو دستم نمیاد. حالم خرابه چی بگم بهش. آبروم رفت

اوج تنهایی یه انسان اونجاست که خودش به «خودش» پناه میبره🖤❤️

بگو کارتتم سوخته باید برم بانک درستش کنم تو اون فقط پول دارم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز دیر کردی؟

اشکال نداره

برای همه پیش میاد

معذرت خواهی کن بگو این ماه دستت خالیه،به محض اینکه پول دستت بیاد پرداخت میکنی

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

درکت میکنم

تو شرایط تو بودم 

جوری که میزدم تو سرم گریه میکردم 

خداروشکر حل شد باورم نمیشد :)

کاش داشتم بهت میدادم

ایشالا حل میشه به خدا بسپار 

همسنگرمی❤️چه کنارم باشی ،چه دور ، چه صد قدمیم✨
بگو کارتتم سوخته باید برم بانک درستش کنم تو اون فقط پول دارم 

نمیشه بخدا. خانوادم هم سرشناسن ولی خب فقط از دور خوشیم لنگ دو قرون پولیم‌. خیلی زشت شد برام کاش امشب بمیرم 

چند روز دیر کردی؟ اشکال نداره برای همه پیش میاد معذرت خواهی کن بگو این ماه دستت خالیه،به محض اینک ...

سه روز. ولی پیام داد یادآوری کرد 

یه مشکلی برام پیش آمده یه خورده دستم تنگه به محض این که پول دستم آمد تقدیم میکنم 

باورت میشه حتی شارژ اعتباری هم ندارم جواب پیامشو بدم🥲😂💔💔😭 متاسفم برای زندگیم 

باورت میشه حتی شارژ اعتباری هم ندارم جواب پیامشو بدم🥲😂💔💔😭 متاسفم برای زندگیم 

ببین همین جوری بهش بگو که من گفتم تو این دوره زمونه همه گرفتارن اونم درک میکنه همیشه که اینجوری نیست یه قسطش عقب افتاده بگو یه مشکلی برام پیش آمده یه  کم دستم خالیه به محض این که پول دستم آمد تقدیم میکنم