2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره من انجام دادم، تو بهمن، رشت فوق تخصص جراحی زیبایی، دکتر فدایی، HP۴۰۰ گذاشتم. الان میگم کاش بزرگ‌تر بود.

البته دکتر کفت قفسه سینه ات بیش از این جا نداشت!

درکل ولی خییییلی راضی ام، به شدت.

تو زمستون جراحی کردم و تا هفته اول عید یکسره گن پوشیدم، اللن هوا گرم شده راحت شدم. گن پوشیدن ۲۴ ساعته اونم به مدت ۲ ماه، تو هوای گرم واقعا سخته!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
آره من انجام دادم، تو بهمن، رشت فوق تخصص جراحی زیبایی، دکتر فدایی، HP۴۰۰ گذاشتم. الان میگم کاش بزرگ‌ ...

مبارکتون باشه راحت شدی...من همدانم دکتر گفته ۳۲۵ میزارم منم میگم خیلی کوچیکه نمیدونم چیکار کنم الان مال شما ۴۰۰ سوتینتون سایزش چند؟

وقتی وجود خدا باورت بشه ........خدا یه نقطه میزاره زیر باورت و یاورت میشه.

آره من انجام دادم، تو بهمن، رشت فوق تخصص جراحی زیبایی، دکتر فدایی، HP۴۰۰ گذاشتم. الان میگم کاش بزرگ‌ ...

دلم میخواد برم تهران عمل کنم ولی سخته برام

هزینش چقدر شد مال شما؟

هزینش چقدر شد مال شما؟

سلام فدات شم. ممنون ازتون خواهر. تو همون همدان دکتر خوب بتید باشه، برای یه عمل و بیمارستان موندن ۸-۷ ساعته اینهمه راه نرید. کل عمل ۴۰ دقیقه هست، قبلش امور اداریِ و بعدش ریکاوری و درنهایت میای خونه. من ۸ صبح بیمارستان بودم، ۳ ظهر خونه.

هزینه عمل من صفر تا صد یعنی از هزینه پروتز منتور و تا آزمایشات مربوطه و نوار قاب و جراحی و کلینیک و گن، تقریبا ۷۵ تومن شد.

سایز قبلم به زور ۷۰ بود، الان یکماه میشه که از دست گن نجات پیدا کردم. سوتین ۹۰ به من میخوره ولی فکر کنم ۸۵ بهتر باشه. یکدونه ۹۰ خریدم، اندازه ام هست، یکدونه اینترنتی با مشاوره فروشنده ۸۰ خریدم برام کوچیکه، قشنگ نمیشینه روی بدنم. باید برم یکجا که اجازه پرو‌ میدن، پرو کنم که اندازه دستم بیاد.

بزرگ شده ها، ولی من میخواستم بزرگ به سمت جلو باشه، ولی اینا گرد و تپل و تو پُر شدم. از اون اول گفتم پروتز اشکی، دکتر گفتن مناسب آناتومی بدن خانم‌های ایرانی نیست. منم گرد انتخاب کردم. ناراضی نیستم، بسیار هم راضی ام، شاید واقعا اشکی منو راضی نمیکرد، درکل حااااااال خوبی دارم. مخصوصا که توی زمستون جراحی کردم و گن پوشیدن راحت بود و لباسا هم بسته و پوشیده بود، الان تابستونِ و من خوب خوب شدم و لباسا راحت و سبک و باز و آزاد شدن 😅😅😅😅😅😅😅😅 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
سلام فدات شم. ممنون ازتون خواهر. تو همون همدان دکتر خوب بتید باشه، برای یه عمل و بیمارستان موندن ۸-۷ ...

والا دکتر خوب هست بهم گفت ۳۲۵ میزنم پروتز تو منم میگم خیلی کوچیکه هر چی بهش گفتم ۳۵۰ بزن حداقل قبول نکرد من سینه هام بی نهایت کوچیکه فکر نکنم ۶۰ هم باشه دلم میخواد حداقل ۳۷۰ ۳۸۰ بزاره برام خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم یه دکتر دیگه ام هست اون گفت ۳۷۵ میزارم برات ولی میگن بخیه هاش و خیلی درشت میزنه الان جای بخیه های شما چطوریه؟

والا دکتر خوب هست بهم گفت ۳۲۵ میزنم پروتز تو منم میگم خیلی کوچیکه هر چی بهش گفتم ۳۵۰ بزن حداقل قبول ...

دکتر اول برای من مامو گرافی و آزمایش الاستیسیته پوست همون میزان کشسانی پوست نوشت، جواباش رو که بردم، قسمت سخت ماجرا آغاز شد که آقای دکتر باید ببینه 😅😅😅😅. وای که چه لحظه های سخته، فکر کن دوتا جوش رو آقای دکتر ببینه 🤣🤣🤣🤣. خلاصه از روی میزان کشسانی پوستم و مشاهدات به من یه اندازه ای از پروتز رو پیشنهاد داد، من بهشون گفتم « از اون جهت که پروتزها دائمی هستن و دوفردای دیگه هو همین عضله داشته هم آب میشه، بزرگ‌ترین سایز رو میخوام، دکتر گفت پس hp400 بخر، های پروفایل یه همچین چیزی میشه اسمش، و ۴۰۰ سی سی.

پروتز من به ارتفاع سینه ام فقط ۵ سانت اضافه کرده با قطر ۱۵ سانت.

تمام بزرگی سینه من، توی لپش هست، توی برجستگی به جلو نیست. بعد جراحی من زنگ زدم به شرکت منتور و ازشون پرسیدم پروتزی با قطر کمتر ولی برجستگی بیشتر داریم؟؟؟ گفتن خیر، اونی هم که شما خریدی از مدلهای بزرگ بوده. دکتر گفت حالا به سمت جلو میاد، نه زیاد، ولی میاد.

چه برندی رو گفتن بخرین؟؟؟؟

درمورد بخیه ها، من خودم اون زیر رو با آینه میبینم ولی چون پروتز من بزرگ بود، برش به چشم من ۶،۷ سانت هست. ولی بخیه ای مشاهده نمیشه فقط یه خط صورتی هست. هنوز هست، تازه سه ماه شده و من هنوز هر روز ۲ نوبت پماد ترمیم کننده میزنم تاااااااا ماه مهر که باز برم دیدار دکتر.

دکتر اول برای من مامو گرافی و آزمایش الاستیسیته پوست همون میزان کشسانی پوست نوشت، جواباش رو که بردم، ...

برا منم آزمایش و سونو نوشته هنوز انجام ندادم ولی معاینم کرد واقعا خجالت آور بود همش عرق میریختم از خجالت ...پروتز منتور نوشت برام سایز hp که زنگ بزنم سفارش بدم خودم ولی ۳۲۵ واقعا کوچیکه منم هر کس و دیدم ۳۷۰ به بالا بودن حداقل ای کاش آزمایش و بدم دوباره برم پیشش بگم من کوچیک نمیخوام 

دکتر اول برای من مامو گرافی و آزمایش الاستیسیته پوست همون میزان کشسانی پوست نوشت، جواباش رو که بردم، ...

هر چی بهش گفتم ۳۵۰ بنویس قبول نکرد اولش گفت به مسئولیت خودت دوباره گفت نه ولی واقعا کوچیکه ۳۲۵

وای که چه حس خوبیه من باید زودتر از اینا به فکر میفتادم به زور شوهرمو راضی کردم 

چه برندی رو گفتن بخرین؟؟؟؟ درمورد بخیه ها، من خودم اون زیر رو با آینه میبینم ولی چون پروتز من بزرگ ...

میگم چند روز بعد باید بخیه هاشو بکشی و دکتر معاینه کنه؟