سلام فدات شم. ممنون ازتون خواهر. تو همون همدان دکتر خوب بتید باشه، برای یه عمل و بیمارستان موندن ۸-۷ ساعته اینهمه راه نرید. کل عمل ۴۰ دقیقه هست، قبلش امور اداریِ و بعدش ریکاوری و درنهایت میای خونه. من ۸ صبح بیمارستان بودم، ۳ ظهر خونه.
هزینه عمل من صفر تا صد یعنی از هزینه پروتز منتور و تا آزمایشات مربوطه و نوار قاب و جراحی و کلینیک و گن، تقریبا ۷۵ تومن شد.
سایز قبلم به زور ۷۰ بود، الان یکماه میشه که از دست گن نجات پیدا کردم. سوتین ۹۰ به من میخوره ولی فکر کنم ۸۵ بهتر باشه. یکدونه ۹۰ خریدم، اندازه ام هست، یکدونه اینترنتی با مشاوره فروشنده ۸۰ خریدم برام کوچیکه، قشنگ نمیشینه روی بدنم. باید برم یکجا که اجازه پرو میدن، پرو کنم که اندازه دستم بیاد.
بزرگ شده ها، ولی من میخواستم بزرگ به سمت جلو باشه، ولی اینا گرد و تپل و تو پُر شدم. از اون اول گفتم پروتز اشکی، دکتر گفتن مناسب آناتومی بدن خانمهای ایرانی نیست. منم گرد انتخاب کردم. ناراضی نیستم، بسیار هم راضی ام، شاید واقعا اشکی منو راضی نمیکرد، درکل حااااااال خوبی دارم. مخصوصا که توی زمستون جراحی کردم و گن پوشیدن راحت بود و لباسا هم بسته و پوشیده بود، الان تابستونِ و من خوب خوب شدم و لباسا راحت و سبک و باز و آزاد شدن 😅😅😅😅😅😅😅😅