2777
2789

وقتی ازش دور میشید جذبش میشید و دلتون براش تنگ میشه؟

از نزدیک دفعش میشید از دور جذبش میشید؟ این ینی چی؟چرا اینطوریه؟

دختر ترک

دختر ترک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این جنگ بین عقل و قلب عزیزم بلاخره یکیش پیروز میشه ...نزدیکش میشی عاقلانه فکر میکنی اصلا شبیه آدمی ک ...

دقیقا خیلی مسخره است‌ وقتی از نزدیک میبینمش هزار دلیل میاد ذهنم که بدرد هم نمی خوریم ولی وقتی دور میشم انگار نه انگار دلم فقط اونو میخواد

دختر ترک
جون همه چی از دور قشنگه مغز خیالبافی میکنه هرجور ک میخواد

فکر کنم برعکس گفتی پس منطق چی میگه

بری سمت منطق بعدا قلبت حسرتشو میخوره 

بری سمت قلبت بعدا عقلت پشیمونت میکنه 

آدم میمونه چیکار کنه بین نبرد این دو

دختر ترک
دقیقا خیلی مسخره است‌ وقتی از نزدیک میبینمش هزار دلیل میاد ذهنم که بدرد هم نمی خوریم ولی وقتی دور می ...

برعکس بقیه میگم دنبال عقلت برو قلب اشتباه میکنه همیشه ...بزار یه مثال بزنم برات عقل مثل ترازو دقیق اندازه گیری میکنه(مثلا یک کیلو رو قشنگ اندازه میگیره) آینده رو پیش بینی میکنه ...ولی قلب مثل این میمونه که با مشتت میخوای یه چیزی وزن کنی(فکر میکنی یک کیلو بعدن میفهمی کمتر وزنش) یعنی روی احتمالات پیش میری و باخودت میگی شاید من در آینده با این پسر خوشبخت بشم .حالا انتخابت کدوم؟؟؟

من به قلبم اجازه نمیدم برام تصمیم بگیره... اما هنوزم دوسش دارم. اما دوست نبودیم که وابستگی داشته با ...

منم دوست نیستیم من یکطرفه دوسش دارم سالهای زیادیه ولی هیجوره نتونستم بیخیالش بشم 

دختر ترک
برعکس بقیه میگم دنبال عقلت برو قلب اشتباه میکنه همیشه ...بزار یه مثال بزنم برات عقل مثل ترازو دقیق ا ...

اره منم انتخاب عقلو قبول دارم ولی این قلب  دلیل و منطق حالیش نیست هی میکوبه به سینت من اینو میخوام من اینو میخوام 

دختر ترک
منم دوست نیستیم من یکطرفه دوسش دارم سالهای زیادیه ولی هیجوره نتونستم بیخیالش بشم 

چند سالته؟

طرف من ابراز علاقه کرد بهم اما رفتار درستی نداشت همون باعث شد کنار گذاشته بشه 

به نظرم اون داره بهم فکر میکنه چون مدام خوابشو میبینم اما جرئت جلو آمدن نداره...

معجزه کن صبر مرا 
چند سالته؟ طرف من ابراز علاقه کرد بهم اما رفتار درستی نداشت همون باعث شد کنار گذاشته بشه  به ...

۲۷ از ۱۵ سالگی عشقش به دلم افتاد

من از حس اون نسبت به خودم خبر ندارم

دختر ترک
۲۷ از ۱۵ سالگی عشقش به دلم افتاد من از حس اون نسبت به خودم خبر ندارم

به فکر زندگیت باش خواستگار خوبی داشتی قبول کن.

از دور قشنگن تا چهار کلمه باهاش حرف زدم فهمیدم اون جوری که من فکر میکردم نیست. کل خانواده از ادب و شخصیتش تعریف میکردن اما با یه حرف نشون داد که نقاب شخصیت خوب به چهره زده

معجزه کن صبر مرا