2777
2789

چه میکنید؟  دستتون تو جیب خودتونه ؟

اگر متاهل شدید آیا توی زندگی تون با همسرتون بخاطر این قضیه مشکلی بوجود اومد ؟  از همسرتون همش توجه میخواید؟ 

کلا اگر دوست داشتین تعریف کنید 🥺🥺🥺🥺

پدر که صحله من از مادرم خوشی ندیدم تو زندگیم 

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پدرم فوت شده چهارده سالم بود ،هر چی فکر میکنم حتی یه لبخند ازش یادم نمیاد به شدت بداخلاق و عصبی،،،اوایل ازدواج شوهرمو در حد پرستش دوس داشتم انقد که اذیت میشد همش اویزون بودم ...الان خدا روشکر خوبم،،ولی نمی زارم بچه هام مث من بشن 

محبت از چه نظر کلامی یا پولی  بعضی پدران هستند که پول میدن این یعنی محبت ولی کلامی بلد نیستن

هم کلامی هم رفتاری 

میده ولی توی دعوا تا ۱۰ دفعه نکوبه سرم آروم نمیشه 

۳ روز در هفته میرم دانشگاه  هر دفعه ۳۰ تومن ک ۲۰ تومن کرایه میشه 

الان هم کرایه ها بیشتر شده  اون ۱۰ هم نمی مونه 

یبار خوراکی خریدم ۶۵ هزار تومن اونم کوبید سرم 

خرج دیگه ای هم ندارم 

من پدرم اصلا دوسم نداره

چند وقت پیش زل زد تو چشمام گفت تو از اول اضافی بودی تو این خونه 

مادرم میگه وقتی سر من باردار بوده پدرم مجبورش میکرده از ارتفا خودش رو بندازه‌پایین تا من بمیرم یا بااینکه پول نداشته به مادرم گفته وام میگیرم بچه رو (کرتاژ🤔درسته؟ )کن 

نمیدونم به خاطر همین که منو نمیخواد یا چی منم ناخواسته 

دوسش ندارم اصلا حس اینکه پدرم هست ندارم انگار یه غریبه هست برام 

دعا کنید انقدر منو اذیت نکنه اصلا انگار لذت میبره منو اذیت کنه که تو خودم حرص بخورم تا سکته کنم بمیرم 💔💔

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
خیلی بده :) 

خیلی

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

بمیرم برات  

خدا نکنه 

انشاالله یا من بمیرم که اونم راضی بشه، یا خدا هدایتش کنه

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
هم کلامی هم رفتاری  میده ولی توی دعوا تا ۱۰ دفعه نکوبه سرم آروم نمیشه  ۳ روز در هفته میر ...

کار تایپ بردار

یک صغحه تایپ کن. از هرمتنی که دوست داری

مثلا یک داستان کوتاه

بعد ببرش تایپ و تکثیر دانشکده و کافی نت ها

بگو من تایپ انجام میدم اینم نمونه کارم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***