2777
2789

عین همین ماجرای پیدا شدن یسنا. شخصیت هم خوب چیزیه، خب اون شخص بجای اینکه همون دقایق اول بفهمه شاید نیم ساعت یا یه ساعت بعد فهمیده و از ذوقش تاپیک میزنه، زشته که بعضیا می یان میگن اه تروخدا بسه مغزمون خورده شد مغزمون جویده شد و صبح بخیر تازه فهمیدی و... دیگه ببخشید همه ثانیه اول نفهمیدن یا تازه سایتو باز کرده بودن. یه کم مهربونتر باشیم،، اگه میدونیم چیزی نگیم بهتره،، رد شیم بریم یه تاپیک دیگه... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تاپیک زدم از ذوق  ولی قفل کردم  لایک نکرد کسی گمونم فحش دادن بهم به جاش😂

عیب نداره. 

خوشحالی پیدا شدنش فراتر از این چیزاست. امشب راحت میخوابم. مادرش امشب با خیال راحت میخوابه. چقدم مادر بیچارشو قضاوت کردن امروز تو تاپیکا

ذوق و خوشحالی و بی خبری به کنار

الان شما لیست تاپیکا رو نگاه کنی چندتا در میون قضیه همینه 

دیگه تا چند روز داستان همینه همشم حرفای تکراری میزنن کاربرا 

پیدا شد خداروشکر تموم شد دیگه کاراگاه بازی نداره که 

عیب نداره.  خوشحالی پیدا شدنش فراتر از این چیزاست. امشب راحت میخوابم. مادرش امشب با خیال راحت ...

بله خداروشکر که حالش خوبه 

به خُدا توكل میکنم من هم خواهم خَنديد ، در جايى كه اشك ريخته بودم ....

درسته کارشون زشته   ولی خوب دلیلی هم نداره واسه یه خبر همه تاپیک بزنن. همه خودشون گوشی و ...

شما درست میگی عزیزم،، البته این ماجرا واقعا حسی و هیجانی بود فرق داشت مثلا با تاپیکای قیمت طلا و چیزای دیگه.. این سایت هم مال مادراست بخاطر همین قضیه حسی تر بود

ذوق و خوشحالی و بی خبری به کنار الان شما لیست تاپیکا رو نگاه کنی چندتا در میون قضیه همینه  دی ...

خدایی آدم کنجکاو میشه که چجور بچه بعد پنج روز زنده مونده و تو جایی که قبلا گشتن پیدا شده،،،