2777
2789

🔺🔺🔺دوستان یک دست صدا نداره🔺🔺🔺🔺

🚫🚫لطفا همتون تاپیک بزنید و بگید سایت درست کنن 🚫🚫

⛔⛔دارم تعلیق میشم سر گفتن کلمه حق⛔⛔

🚫🚫توجه توجه🚫🚫

⛔⛔ما با عضو شدنمون توی نی نی سایت و کامنت گذاشتنمون و حتی با ایجاد کردن تاپیک باعث میشیم خانم مونا تهرانی ✅کسب درامد بالایی داشته باشن✅️

اما متاسفانه به حقوق ما کاربرا اصلا احترام نمیزارن❌️

شرایط حذف تاپیک تغییر کرده❌️

🔴۲-شرایط تعلیق ها تغییر کرده❌️

🔴۳-حذف تاپیک به عهده خودمون نیست❌️

🔴🔴اصلا اینا به یک کنار که یه چیز مفید وارد نکردن که هیچ این سایتو بدتر کردن🔺🔺

🔴🔴لطفا لطفا لطفا لطفا به عنوان یه کاربر که به شما احترام نمیزارن تاپیک نزنید،پست نزارید .🔺🔺

🔴🔴این متن رو کپی کنید و توی تاپیکا بزارید تا همه متوجه بشن🔺🔺

⛔🚫⛔🚫ما اینجا زندگی شخصیمون میذاریم نباید یه گزینه برا حذف عکسهای شخصی و داستان زندگیمون باشه تا شناسایی نشیم ⛔🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزم معدتون مزمن بود 

آره..  اصلا خوب نمی شد. ویتامین د بدنم کم بود. اصلا داروها جواب نمی داد. بلاخره با شیرین بیان خوب شدم. حتما استفاده کن. یا شیره یا پودر.. صبر داشته باش... من یکسال استفاده کردم‌ از اوم موقع ۱۰ سال می گذره خدا رو شکر خوب شدم

آره.. اصلا خوب نمی شد. ویتامین د بدنم کم بود. اصلا داروها جواب نمی داد. بلاخره با شیرین بیان خوب شد ...

میشه کمک کنید منم ورم معده دارم اروق زباد میزنم پودر شیرین بیان دمنوش میکردین یاهمینطور عادی