2777
2789
هنوز معلوم نیست  اما  خیلیا میگن شاید  دزدیده بودنش و شاید هم کار اجنه و اینهاست &nbs ...

دزدیدنش حتما 

وگرنه محاله که تا ۵ روز بچه سالم باشه

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی عزیزم خوب کجا بود اونوقت دزدیده بودنش

مامانش مشغول بوده

بچه هم انگار زیر درخت خوابیده باز بعدش گفتن تشنه ش بوده به خواهرزاده ی صاحب زمین گفتن اونم یسنا رو برده آب بده بعدش ندیدن کجا رفته  

معلوم نیست چیشده ولی احتمال این که دزدیده شده خیلی زیاده آخه بچه بعده ۵ روز سالم بوده بدون هیچ ضعف و بیحالی که این جای شک داره

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
آره واقعا خداکنه اتفاقی نیافتاده باشه و نکن  ممکنه خیلی اذیت شده باشه

حالا بعدا مشخص میشه 

همین که زنده پیدا شده جای شکر هستش

ولی نظر من اینه طرف از ترسش آوردتش احتمالا فکرشو نمیکرده که پیگیرش بشن در اینحد 

بخدا اینقد خوشحال شدم دیدم خبرشو تو خونه داد زدم از شدت خوشحالی همه میگن چته منم گفتم بعد میگن ...

سلام‌میشه درخواست دوستی مو قبول کنی

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی