2777
2789

اولش بگم این کاربری مال من نیست 

یه زن ۵۵ ساله که ۶ ساله جای مادرشوهرم اومده تو خانوادمون اولش خیلی ساکت و اروم به نظر می‌رسید ولی بعدش فهمیدم خیلی ادم پررو و رک و دورو و با سیاست و بی شخصیتیه

هر جمعه میان خونه ما بدون استثنا از ساعت ۵ تا ۱ شب میشینن وقتی غذا ندارم یا نمیخوام شام بزارم میگه پدرشوهرت ناهار نخورده میترسم ضعف کنه به همه چی دخالت میکنه اون روز شام پختم خیلیم خوشمزه بود همه تعریف کردن اونم گفت کاش میزاشتی بیشتر بپزه بعد گفت کاش فلفل بهتراشو میخریدی 😐

شوهرم میخواست بال مرغو برداره پدرشوهرم از دستش گرفت گفت کجا بده من بخورم

🛑مهم تر از همه هر سری این خانم میاد یه چیزیو تو خونه خراب میکنه جا کاغذ دستمالی دستشویی، شیلنگ، قندون، جا مایع دستشویی، ظرف و.... و صداشم در نمیاره!!!

خودشو با جوان ها مقایسه میکنه فکر میکنه خیلی سره

شما باشین چیکار مبکنین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب باباهه میگم کمتر بیارش اینجا یا درو باز نکنید بگید نیستیم

خونه جاریم رفته بود جاریم آیفونو نزده بود اونم ایفون بقیه همسایه ها رو زده بود باز کرده بودن بعد رفته بود بالا کلی درو زده بود

خوده مادرشوهرم همچین پخ خاصی نیس دیگه زن بابای شوهرت کی باشه؟ بنظرم اگر باعث اعصاب خوردیت میشه و همون چندساعتی که اینجاس خیلب کارا میکنه که بهت بربخوره تواک بی جواب نزار برین رو سرش 

اگر شوهرت گف چرا رفتارو میکنی و پشتشو گرف رو سر شوهرتم ..اره ، بگو چه دلیلی داره دفاع میکنی مگ مادرته

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

خونه جاریم رفته بود جاریم آیفونو نزده بود اونم ایفون بقیه همسایه ها رو زده بود باز کرده بودن بعد رفت ...

شما بازم باز نکن

یا بگو جایی دفوتیم داریم میریم یسری خونه بودم دعوتتون میکنم

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم