2777
2789
عنوان

بیمارستان الغدیر تهران

596 بازدید | 24 پست

کسی سزارین دوم اونجا بوده ؟؟من همراه ندارم چطور میتونم برا گرفتن پرستار اقدام کنم اونجا 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوای پرستار بگیری برو تو خدمت از ما درخواست بده  من خونم نزدیکه بیمارستانه کجای تهرانی 😍

خدمت از ما کجاست عزیزم میشه راهنماییم کنی؟؟من کرجم ولی برا زایمانم می‌خوام بیام تهران اینجا فقط بیمارستان مریم هست . بیمارستان خوبیه الغدیر؟

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
بسلامتی عزیزم. چراهمراه نداری خانواده خودت یا همسرت نیستن؟

سلامت باشی گلم دخترم شب  فقط پیش مامانم میمونه خواهرم خودش بچه کوچیک داره با خانواده همسرمم راحت نیستم 😞

سلامت باشی گلم دخترم شب  فقط پیش مامانم میمونه خواهرم خودش بچه کوچیک داره با خانواده همسرمم راح ...

آخی عزیزم خدا روشکر مامانت هست حداقل پیش دخترت.

انشاالله اسون بگذره واست😍واسه منم همینطور🥺

خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️

خدمت از ما کجاست عزیزم میشه راهنماییم کنی؟؟من کرجم ولی برا زایمانم می‌خوام بیام تهران اینجا فقط بیما ...

من واسه سونوگرافی رفتم اونجا محیط اروم وتمیزی داشت حالا از بقیه محیطش خبر ندارم  

خدمت از ما یه  اپلیکیشنه از بازار دانلودش کن ونصبش کن اونجا درخواست پرستار میزنی خودشون میان بهت پیشنهاد مبلغ میدن از میون پیشنهاد ها اونی که تو خوشت میاد رپ انتخاب میکنی وباهاش هماهنگ میکنی 

من خودم بیمارستان امام حسین زایمان کردم افتضاح بود  

عزیزم من با این که نزدیکه خونمه هیچوقت برا زایمان نمیرم چندسال پیش سقط داشتم رفتم راضی نبودم‌...البت ...

رسالتم اتفاقا تعریفشو شنیدم گیج شدم به خدا یکی میگه خوبه یکی میگه بده تازه من دکترمم هنوز انتخاب نکردم تا همین امروز قرار بود کرج زایمان کنم پشیمون شدمالان پیگیر دکتر و بیمارستاای تهرانم  😬

من واسه سونوگرافی رفتم اونجا محیط اروم وتمیزی داشت حالا از بقیه محیطش خبر ندارم   خدمت از ما ی ...

بعد پرستارایی که معرفی میکنن کاربلدن از نظر بچه داری و اینا؟

آخی عزیزم خدا روشکر مامانت هست حداقل پیش دخترت. انشاالله اسون بگذره واست😍واسه منم همینطور🥺

ممنون عزیزم آره واقعا حداقل خیالم بابت دخترم راحته . قربونت برم ان شالله برا خودتم عالی باشه