2777
2789
عنوان

نمیدونم چه واکنشی نشون بدم+تاپیک اولی

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 40 پست
همونا باید میگفتی . به همه جلو همه

به زور به ترسم غلبه کردم ب مادرم گفتم اما چه فایده همون مادرم دهنمو گل گرفت گفت خون و خونریزی میشه حالا ک اتفاقی نیوفتاده بهتره وانمود کنی چیزی نشده تا آینده خودتم تحت تاثیر قرار نگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم به درک واصل شن 😢😢

امیدارم واقعا . خداروشکر حداقل یه ساله باهاشون قهریم . منم سالها مخفی کردم ‌ ولی وقتی دیدم هنوز به همون چشم  بهم نگاه میکنه ‌ زدم به سیم آخر به مادرم و شوهرم و خواهرم گفتم . خاک برسر فقط به من چشم نداشت به سه تا دختر خاله‌ام و دختر داییم هم چشم داشت ‌ روانیه شیطان ‌ امیدوارم با عذاب زیاد بمیره و اون دنیا و این دنیا جاش تو جهنم باشه

میشه یه صلوات برام بفرستید که منم دامنم سبز شه به فرزند سالم وصالح وعالم؟🥲 
اخه تو که نمیدونی من چی میکشم بار آخری ک دیدمش شب خونه شون موندیم توی خواب میخواست بهم تجاوز کنه انگ ...

خوب هم میفهمم و درکت میکنم ولی چه کنیم چاره ای نداریم 

کسی از شکستن دل سود نمیکنه 💔 خدایا شکرت اللهم صله علی محمد وال محمد 
به زور به ترسم غلبه کردم ب مادرم گفتم اما چه فایده همون مادرم دهنمو گل گرفت گفت خون و خونریزی میشه ح ...

فقط چون خانواده خودشه . اگه خانواده پدرت بود آبروشو می‌برد.  مادرتو تهدید کن که به پدرت میگی . بترسونش برو بیرون . 

یا به پدرت زنگ بزن بگو بابا اجازه دارم امشب برم فلان جا ؟ یه جوری حرف بزن اجازه بده . مادرم ول کن

میشه یه صلوات برام بفرستید که منم دامنم سبز شه به فرزند سالم وصالح وعالم؟🥲