2777
2789
عنوان

توده مشکوک در سینه

1783 بازدید | 31 پست

حالم از عالم گرفته 

خیلی سختی کشیدم حالا درد و این گرفتاری ک سینم مشکوکه 

این تعطیلی بی خیر هم ک افتاده دکتر نیست ...اخه من چه گناهی کردم ک تو زندگیم همش در حال جنگیدنم ، برای سلامتیم برای رفاهم، برای ارامشم ...

چرا حالا ک بچه دارم باید این همه درد و بدبختی بکشم ک زنده بمونم 

من میدونم توده مشکوک باید بیوپسی بشه ولی اگ گفتن خودشه بعد چی میشه؟؟؟ 

میترسم زیباییمو از دست بدم و عمل سنگین برام بکنن

خدایا چی ازت کم میشد بهم اسایش میدادی 

این روزا رومنم گذروندم داشتم دیوونه میشدم 

کیست یافیبرومه بهت قول میدم هیچ چیز دیگه ای نیست 

ولی دکتر روبعد تعطیلات برو خیالت راحت شه اما ذره ای استرس نداشته باش چون هیچیت نیست هیچچچچی❤️

این روزا رومنم گذروندم داشتم دیوونه میشدم  کیست یافیبرومه بهت قول میدم هیچ چیز دیگه ای نیست&nb ...

عزیزم ممنونم از پیام پر مهرت دلم داره میپوکه 

نوشته توده مشکوک اخه اول سونو دادم گفتن برو ام ار ای الان ام ار ای نوشته مشکوکه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴

منم چهار بودم 4a یعنی مشکوک چقدر گریه می کردم بین دو تا بچم می نشستم و زار میزدم اما عمل کردم فرستادن پاتولوژی خوشبختانه خوش خیم بود نترس احتمالا نود درصد فیبرومه نگران نباش منم ماه اول ۷ میل بود ماه دوم یک سانت دکتر گفت عمل کن چون رشد کرده خانوادم همه نگران بودن اما خوشبختانه فیبروم بود و اینکه خود دکتر و دکتر سونو هم گفت نود درصد چیزی نیست پس اصلا بد به دلت راه نده بحق فاطمه زهرا دلت آروم سه چون میدونم سخته

منم چهار بودم 4a یعنی مشکوک چقدر گریه می کردم بین دو تا بچم می نشستم و زار میزدم اما عمل کردم فرستاد ...

عزیزم بخدا الان دارم فقط اشک میریزم دیگه بریدم شهرمون ام ار ای نداشت گفتن برو تهران که دو روز بعدش تعطیلات عید بود، بعد گفتن باید سیکل جدیدت شروع شه وسطش بیای بعد ده روز طول کشید تا جواب اومد کلا شد ۵۰ روز تو این مدت جهنمی داشتم برای خودم.

الانم باز تعطیلاته شرایط ندارم بیام تهران، این شهر بی در و پیکر هم ک دکتر خوب نداره فقط یکیو گفتن که میترسم اونم دستگاهی چیزی نداشته باشه ...خودم میدونم باید نمونه برداری بشه ولی کجا برم اخه. از جواب اونم میترسم. سایزش بزرگ شده 

برای بچم کبابم فقط این طفل، فقط این طفل.

عزیزم بخدا الان دارم فقط اشک میریزم دیگه بریدم شهرمون ام ار ای نداشت گفتن برو تهران که دو روز بعدش ت ...

واب بخدا درکت می کنم اما بهت قول میدم چیزی نیست الان هم به خودت بگو من ویزیم نیست با خودت تکرار کن و خودت رو مشغول کاری کن

واب بخدا درکت می کنم اما بهت قول میدم چیزی نیست الان هم به خودت بگو من ویزیم نیست با خودت تکرار کن و ...

من امروز زیادی کفر گفتم دیگه دلم به دعا نیست دیروز ۱۰۰۰ تا صلوات تو مسجد خوندم...الان هیچم

تو برام دعا کن نازگل...تو پاکی

نگران نباش به خودت استرس نده خیلی از توده ها مشکلی نداره منم دارم  یه مدت دارو مصرف کردم و هرسال باید سنو بدم،خیلیاشون با دارو حل میشه بیماری باید خیلی پیشرفته باشه که سینه رو بردارن فوق فوقش یه جراحی کوچولوعه به دلت بد راه نده یه دکتر شناخته شده و خوب برو اگر شک داشت حتما مامو گرافی انجام بده